A háziállataitok, hogy viselik, hogy az óraátállítás miatt 1 óra különbséggel kapnak enni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 20:55
11/13 anonim válasza:
A haszonállatok eleve nem órához hanem a napciklushoz (megvilágításhoz) igazodnak. A hobbiállatok (kutya, macska stb.) is a saját biológiai órájához, de kibírja a +/- egy-két órás eltérést a táplálkozásban. Az etetési időszakot amúgy is te állítod be mesterségesen a hobbiállatoknak.
12/13 anonim válasza:
Alapból a kérdést olvasva én a háztáji állatokra gondoltam. Ott "nincsen" probléma az etetéssel, mert a gazdák ugyanabban az idöben etetnek, tök mindegy, hogy mennyit mutat az óra. Szegényeknek az óraátállítás az agyukra mehet.... Igazán eltörölhetnék már !
13/13 anonim válasza:
A cicáimnak mindig van kinn száraz táp,h soha ne éhezzenek,így is csak akk esznek,ha megéheznek,és ha vmi nem ízlik nekik annyira,nagyon nehezen eszik azt meg.Alutasit este és reg kapnak,hétvégén viszont4x is kihisztizik,de7végén őket is jobban kényeztetem,ahogy magamat is,mármint kajával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!