Mi volt a legnagyobb élőlény amit valaha eltapostál?
Figyelt kérdés
Véletlenül vagy szándékosan?, kor, F/L2022. márc. 9. 15:41
22/30 anonim válasza:
Kb 6 centi házátmérőjű almacsiga. Éjjel kimászott az akváriumból, nem vettem észre a sötét szobában.
24/30 anonim válasza:
Denevér, sérült volt a földön, fiatal voltam (9-10 éves) és nem figyeltem eléggé, sötét volt, így nem vettem észre időben.
25/30 anonim válasza:
Remélem neked nem ez a fétised, mert hallottam ilyen beteg emberekről xd
26/30 anonim válasza:
Patkány. 35/f (megadtam,csak nem tudom mi értelme)
27/30 anonim válasza:
És nem véletlenül,de nem is szándékosan,hanem hogy gyorsan véget érjen a szenvedése.
28/30 NTBS válasza:
Múlt héten egy kismacska, de csak megtapostam. Túlélte.
30/30 anonim válasza:
Csiga az nálunk is szokott lenni. Ilyenkor esős időben tömegesen jönnek elő. Este pedig nincs stadionvilágítás az egész kertben, megesik, hogy a lábam alá kerülnek.
Egeret, békát csak autóval, autópályán lapítottam ki, elrántani ilyen tempónál nem akartam a kormányt.
Ezeknél nagyobb állat szerencsére még nem volt. Direkt egy állatot sem szoktam eltaposni. Még a pókokat sem, pedig azokat nem kedvelem. Inkább kisöprűzöm őket a lakáson kívülre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!