Ha több allatod van, te egyformán szereted őket? Tudnál valasztani közülük?
Figyelt kérdés
Nem más állatfajokra gondoltam, mert nem lehet összehasonlítani az akváriumi halakat egy kutyával. De 2 vagy több kutya/ macska/ egyeb állat közül van "kedvenced"?2022. febr. 17. 13:38
11/12 anonim válasza:
persze, egyformám szeretem mindegyik állatomat. korábban volt két kutyám, aztán lett egy nyuszim is, két év különbséggel nagyon idős korban meghaltak az ebeim, aztán adoptáltunk egy másik kutyát, aztán most nemrég a nyuszim is meghalt, és tervezek adoptálni megint egy nyuszit a közeljövőben, és mindegyik állatomra ugyanolyan szeretettel gondolok, és az új nyuszimat is ugyanúgy fogom szeretni mint a többi csodás jószágot. :3
12/12 anonim válasza:
Két macskám van de annyira más személységek hogy mindkettőt teljesen másért szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!