Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha több allatod van, te...

Ha több allatod van, te egyformán szereted őket? Tudnál valasztani közülük?

Figyelt kérdés
Nem más állatfajokra gondoltam, mert nem lehet összehasonlítani az akváriumi halakat egy kutyával. De 2 vagy több kutya/ macska/ egyeb állat közül van "kedvenced"?
2022. febr. 17. 13:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
persze, egyformám szeretem mindegyik állatomat. korábban volt két kutyám, aztán lett egy nyuszim is, két év különbséggel nagyon idős korban meghaltak az ebeim, aztán adoptáltunk egy másik kutyát, aztán most nemrég a nyuszim is meghalt, és tervezek adoptálni megint egy nyuszit a közeljövőben, és mindegyik állatomra ugyanolyan szeretettel gondolok, és az új nyuszimat is ugyanúgy fogom szeretni mint a többi csodás jószágot. :3
2022. febr. 18. 15:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Két macskám van de annyira más személységek hogy mindkettőt teljesen másért szeretem.
2022. febr. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!