4 éves kanca lovam nem mindig hajlandó egyformán dolgozni. Semerre nem megy csak áll lecövekelve. Igazából semmi nem váltja ki a problémát, nem akadtunk el a kocsival soha, ami miatt megijedne. Mit tegyek? Köszönöm
ez tipikus "csikó dili" bár a fogathoz nem igazán értek 11 éve lovagolok és az utóbbi időben néhány csikót belovagoltam,és ezt szinte mindegyiknél megtapasztaltam. Pálca segítségre nem reagálnak ilyenkor teljesen felesleges agyonverned,ha esetleg megtetted volna...remélem nem!
Lehet,hogy nehéz neki a súly amit húzatni akartok vele?!
Nem tudom mennyire van erre lehetőség,de jobb lenne felfüggeszteni vele a fogatmunkát és futószáron foglalkozni vele. Megtanítani neki a jármód átmeneteket,hallgatni a szavakra,mozdulatokra,és megtanulni azt,hogy futószáron sem fordulhat vissza ha úgy dönt (ez is fiatalkori szokás).
Ha van az ismerettségedben valaki aki esetleg jobban ért a lovakhoz,v régebb óta foglakozik velük kérj segítséget.
Egy jó lóhoz 3 dolog kell PÉNZ IDŐ SZAKÉRTELEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!