Nekem van mindkettő.
A patkány lustább, nyugisabb, de okosabb. Pl ha a konyhában felkapcsolom a villanyt, majd fél óra múlva bejövök a szobába, akkor tudja hogy ettem. Ekkor felmászik a ketrec tetejére, és ott várja hogy neki is adjak kaját. Meg arra megtanítottam, hogy ha ennyit mondok, hogy "c,c,c" akkor szintén tudja hogy kaját kap, és még ha alszik, akkor is felkel felmászik a ketrec tetejére és türelmesen vár :)
A régi patkányom meg azt csinálta, ha kinyitottam a ketrecet, akkor kimászott, sétált 1 órát a lakásban, aztán visszament. Őt könnyű volt így sétáltatni.
A mostani patkányom az nem megy vissza a ketrecébe, az inkább felmászna mindig a kanapéra, csak én azt nem engedem :)
A mókust viszont nem merném kiengedni, mert félek többé nem tudnám megfogni. Ő hiperaktív, egész nap sportol, rohangál, egy percre sem áll le. Aztán este meg alszik mint a bunda :) és amikor takarítok a ketrece mellett, akkor követi a seprüt és mindent követ, ami mozog, a kezemet is. Ő nagyon játékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!