Kutyabarát helyre macskát is be lehet vinni?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg létezik kimondottan macskabarát hely? Pl boltoknál
Ha igen, akkor hogy lehet ezt elintézni?
2022. jan. 18. 10:01
1/5 Hanna S válasza:
Nem tudom, macskabarát helyről még sosem hallottam.
2/5 anonim válasza:
A macskákat ritkábban viszik magukkal az emberek, de vannak macskabarát szállások például, a szallas.hu oldalon lehet ilyenre is keresni, akár külön-külön, akár mindkettőre együtt. Van ismerősöm, akinek kutyája és macskája is van, és van olyan, hogy a kutyát és a macskát is viszi magával, ha elutazik, és ilyenkor fontos, hogy a szállás kutya- és macskabarát legyen. Természetesen ugyanúgy, ahogy a kutya nem zavarhatja ilyen helyeken a többi ott lévőt, a macska se teheti meg, szóval nem azoknak találták ki ezeket a helyeket, akinek alap, hogy a macska kijárós, és arra megy, amerre akar, a lakáson kívül, inkább benti macskásoknak szól.
3/5 anonim válasza:
Szállásoknál általában úgy hirdetik, hogy állatbarát a hely. Oda bemehet macska is. Egy kutyabarát étterembe nem vinnék macskát, mert az pl baromi stresszes lehet a macskának.
4/5 anonim válasza:
Fressnapfba vásárolni vittünk már macskát. De hordozóban poggyásznak minősül, a legtöbb helyre beengedik így, mi étteremben is voltunk már hordozós cicával.
5/5 anonim válasza:
Az állatbarát helyekre beviszik, bár nem értem miért akarod magaddal vinni a cicádat. Nem annyira nagy élmény neki ha egy hordozódobozban rázkódik, nem tud elmenekülni a zavaró "veszélyes" környezeti ingerektől. Inkább stressz neki mint vidám utazás. Pórázon meg gondolom nem akarod vezetni, szabadon meg nem lehet macskát sétáltatni mert valószínűleg nélküle mész haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!