Akiknek van törpemalacuk ők hogyan gondozzák? Miket kell tudjak mielőtt belevágok?
Nem szeretnék fejetlenül belemenni, de nagyon szeretnék egy törpecocát.
Sokszor magányos vagyok, de se kutya se macska párti vagyok.
Milyen igényei vannak? Kertes házban élek, tudok neki építeni is kis házacskát is, sőt szívesen lennék vele egy szobában is, ha a malac is tud úgy élni.
Mellesleg vegetáriánus vagyok kiskorom óta, de a szüleim nem azok. Egyáltalán nem fogyasztok hús, esetleg csirkét, de azt is nagyon ritkán.
Mikre lenne szükségem egy malac tartáshoz? Kb mennyibe kerül? Mikre figyeljek oda vásárláskor/örökbefogadáskor?
18l
Ha társat akarsz akkor szerintem a kutya lenne a jó.
Mit nem szeretsz bennük? Nem lehet hogy csak munkakutyákat trtottatok és azt hiszed hogy egy kutya csak arra jó? Ha a tiéd, te neveld, idomítod akkor engedelmes lesz és szeretni fog.
Az hogy vegetáriánus vagy meg semmi köze ehhez kivéve ha késztetés érzel hogy megedd a kedvencedet 😬🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!