Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Megtörtént már veletek, hogy...

Megtörtént már veletek, hogy véletlenül eltapostatok valami élőlényt (pl. csigát?)

Figyelt kérdés
Ti mennyire figyelitek az utcán hogy hová léptek? Hogyan éreztétek magatokat utána?

2022. jan. 8. 11:51
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
Néhányszor előfordult, hogy legyet, mezítláb. Könnyű nekinyomi az ablaküvegnek, ha már bejött..
2022. szept. 9. 18:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer magas fűben egy ösvényen sétáltam és egy kis egérféle át akart futni előttem, de olyan szerencsétlenül jött ki a lépés, hogy pont a lábam alá futott. Szegény egy-pár percig rángatózott én meg sírva hívtam apumat, hogy mit csináljak, de mire felvette addigra szegény kis jószág már nem mozgott :( Jó ideig nagyon bűntudatom volt, és még most is nagyon sajnálom szegénykét
2022. nov. 14. 13:01
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. nov. 14. 16:52
 24/24 NTBS ***** válasza:
Ma egy giliszta.
2022. nov. 14. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!