Azokhoz írom, akik nagyon félnek a Covidtól. A kutyátokat vagy a macskátokat is beoltatnátok, ha lenne számukra oltás?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 01:12
12/18 Senior Séf válasza:
Azokhoz írom, akik nagyon félnek a Covidtól. Az immunrendszer legnagyobb gyilkosa a félelem, vagyis a stressz. Ilyen állapotban a szimpatikus idegrendszer, a "harcolj, vagy menekülj" üzemmód van bekapcsolva. Minden energia az agyban, valamint a kar-és lábizmokban összpontosul, nem jut elég a szervek működésére, a hőháztartásra, az emésztésre, és legfőképpen az immunrendszer működtetésére. Megéri?
13/18 anonim válasza:
#12: így van, nem éri meg. Ezért rettegés helyett fel kell venni az oltást és akkor nyugodtan alhatsz. 😊
14/18 anonim válasza:
13 na persze. Ismerősöm jött látogatóba hozzánk oltás után 3 héttel. Olyan nyugodt volt, hogy csak na.
(Hozta a vérhigítóját, amit az esetleges stroke/trombózis kialakulása ellen kellett szednia astra után)
15/18 anonim válasza:
Én 2 Astra és 1 Moderna után is még élek, egyik után sem lett semmi bajom a normálisnak tekinthető oltási reakciókat leszámítva, mellesleg idén ősszel a szezonális nyavalyák sem ütöttek ki úgy, mint covid előtt, pedig most ősszel jó sokára lett ismét kötelező a maszk, és tömegközlekedéssel járok dolgozni, és nem mindenki vette fel önként, akinek légúti betegség tünetei voltak.
16/18 anonim válasza:
15 Szuper! Na de ki kérdezte ezt? Közléskényszered lett az oltásoktól?
17/18 anonim válasza:
"Én 2 Astra és 1 Moderna után is még élek"
Ne haragudj,de te kutya vagy? Még gyógyszert se adunk emberit akármilyet egy kutyának nem hogy oltást,valamiből nincs is emberek által használt készítmény hanem kimondottan kutyáknak gyártanak teljesen más anyagokból mint nekünk..:D
18/18 anonim válasza:
Ha más leírhatja, hogy az ismerősének vérhígító kell, én is leírhatom, hogy nekem nem okozott ilyen kárt az oltás. Egyébként a kutyám rendszeresen megkapja a kombinált oltást, ami a kutyák koronavírusa ellen is védelmet biztosít, tehát igen, a kutyámat is oltatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!