Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az állatok érzik az energiákat?

Az állatok érzik az energiákat?

Figyelt kérdés

Sokszor, van, hogy nagyon jól érzem magam, és mindig szeretem a kutyákat, és oda jönnek hozzám, kedvesen, sose agresszívan. Megyek az utcán, nem ugatnak meg sokszor, pedig nem is ismernek. De, van, hogy előttem, megy egy ember, és majd szétszedik a kerítést, úgy ugatnak. Volt kutya, akihez sok ember oda ment, van aki nem volt szimpatikus neki, van akihez oda menne. És néztem az embert, aki tényleg kedvesnek tűnt, szimpatikusnak, azt a kutya is szerette.

Az állatok éreznek ilyesmiket? Van erre magyarázat? Bizonyított tény, hogy éreznek dolgokat?

2010. szept. 6. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
ez engem is érdekel:)
2010. szept. 6. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
32%

Hát nem. Ennél sokkal földhözragatabb a magyarázat:

[link]

2010. szept. 6. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg van egy bizonyos kisugárzása az embernek, és ezt érzik meg az állatok, ez alapján viszonyulnak a másik félhez.
2010. szept. 6. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Az örömöt bánatot biztosan érzékelik.

Engem a kutyám a terhességem alatt végig figyelt, amikor a terhesség alatti szomorúság rám tört az utolsó hónapokban, akkor mindig odajött és nyalogatni kezdett.

2010. szept. 6. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
te is különbséget tudsz tenni egy energiától kicsattanó és egy állandóan letört ember között ( ha belegondolsz az előbbi mindig szimpatikusabb). Az állatok sokkal érzékenyebbek az ilyesmire.
2010. szept. 6. 16:49
 6/9 anonim válasza:
Az állatok, pl kutyák megértik az embert, ha félsz tőle, ha bántani akarod, vagy ha kedvesen közeledsz.Az állat nem megy oda olyan emberhez, aki neki nem szimpi. Te is inkább beszélgetsz egy vidámságot sugárzó mosolygós lánnyal, mint egy gonosz tekintetű, mogorva, tépett sötétruhás nőhöz. Ugyan így a kutyák :D
2010. szept. 6. 17:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt írta egy könyv, hogy azért van, mert a kutyák, állatok jobban észreveszik a jeleket, amiket küldünk feléjük. Szóval jobban észreveszik, ha kedvesen megyünk oda, mintha mérgesen stb. De, ha egy ember 1 helyben áll, rá se néz stb...
2010. szept. 6. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:
a hangulatot hormonok okozzák, annak szaga van, azt a kutya érzi. ennyi. nem több.
2010. szept. 6. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Hormonok plusz az okos hans story, amiben ugye olyan rezdüléseit érezte meg a ló, amit emberként észre sem veszel. Ha csak egy helyben állsz, és nem rá nézel, akkor is adsz jelzéseket. Pl. hogy kisimult a homlokod, lassú a pulzusod, nincs benned adrenalin, kezed nem feszül, lazán magad mellé engedted, stb.
2010. szept. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!