Ebbel szebb az élet?
Az egyik fanyalgó vagyok. #3-as
Nincs kutyám. Kb minden ismerősöm, szomszédaim kutyája olyan mint ahogy a leírtakban jellemeztem.
Ezért nem is akarok sajátot.
Megint csak az látszik, hogy a kutyatartók pontoznak le mindenkit.
El kéne fogadni mások tapasztalatait, még ha azok negatívak is.
És igen, büdös a kutya, persze hogy nem érzi ezt az aki vele él, mert immunis rá.
Én pl nem vagyok hajlandó olyan lakást megvenni amiben korábban kutyát tartottak. Kocsit meg főleg nem. Ez olyan mint a dohányzás, füst-, és állatmentes helyről veszek csak meg valamit. Lehet hogy érzékenyebb a nózim, de ezt el kell fogadni másoknak.
Én is elfogadom hogy ő nem érzi büdösnek. Attól még másnak az az.
20# ja, persze, kutyacipőt adsz rá, amit leveszel ha hazaértek.
Vagy mindig megmosod a talpát minden egyes parki szaratás után?
Ja, nem, viszi az ágyadba a mocskot a szaros lábával csak azt te nem érzed.
Bocs, de nem láttam még kutyacipős kutyát a parkban, de olyat sem ismrek aki lábat mos neki minden séta után, napi 3x.
Szóval hidd el, vannak emberek, akik a küszöbödről meg tudják mondani hogy van e a lakásodban kutya vagy sem. Úgyhogy magyarázkodhatsz te itt, attól még viszi a kutyád be a szart a lakásba a kis talpacskáival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!