Hogyan hívják a háziállatok at? Miért pont AZ lett a
neve?🙂
Figyelt kérdés
Kiskutyámra már kb.1 éve vártunk,és abba maradtunk,hogy vagx Meggie vagy Bonie lesz (beagle szuka). Aztán irtam a tenyésztő,hogy Roxy a törzskönyvezett neve. És nekünk nagyon tetszett ,szóval ez lett a hívó neve is❤
Cicámnak nem volt semmi ötlet, amikor hazahoztuk, láttam egy táblát, hogy Mangó akciós a Lidlben. És ránéztem a kiscicusra.Mangó🥭❤
Kormi (macska) azért mert fekete, és illett rá ez a név.
Toffi (szintén macska) mert ez tetszett.
Kormi Junior (cica) Kormi gyereke, és ezért értelemszerűen :D
2021. nov. 20. 11:32
3/30 A kérdező kommentje:
Ez nagyon cuki:)
2021. nov. 20. 11:33
4/30 anonim válasza:
Az egyik kutyánknak azért lett Gandalf a neve, mert a tenyésztő G-vel kezdődő neveket kért és folyamatosan gondolkodtam neveken még az Árkádban is. Az oldalán ki vannak írva a boltok nevei, én pedig a Van Graafot Gandalfnak olvastam és egyből beugrott hogy az milyen jó név lenne.
2021. nov. 20. 11:33
5/30 anonim válasza:
Zserbó. Barna-fekete cirmi csíkos cica.
Volt Tönöke is, na azt még én se tudom.. csak arra tudom fogni, hogy gyerek voltam! :D :D
2021. nov. 20. 11:34
6/30 anonim válasza:
Én cicámnak Kitty lett a neve, mert teljesen véletlenül úgy köszöntem neki első látásra, hogy "hello Kitty!" :D
2021. nov. 20. 11:35
7/30 anonim válasza:
A macskámat huffnágel pistinek neveztem el. De haveroknak csak szteve 😅😄
2021. nov. 20. 11:43
8/30 anonim válasza:
Cickafark. (macska amúgy) Mert a fiam éppen akkor tanult a gyógynövényekről.
De van Maffia is, ő fekete kandúr. Ha szemtelenek és mérges leszek rájuk, akkor csak kva dögök :) Ez utóbbit is szokták érteni, leginkább a hangsúlyból :)
2021. nov. 20. 11:51
9/30 anonim válasza:
Fekete Cane Corso kan, törzskönyvi neve Kerberosz. Maradtam a mitológiai vonalnál, Atlasz lett a hívóneve.
2021. nov. 20. 11:54
10/30 anonim válasza:
Enyém Chili. És igazából nem tudom miért ez lett a neve. Illik rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!