Beleragadt 1 ragasztós kartonba 1 egér. Van rá esély, hogy egy másik is arra a kartonra téved?
22-es nyugodt vagyok és eddig is nyugodt voltam.
23-as Fogyatékos vagy? Egy szóval se mondtam hogy ne lennének károsak, vagy hogy nem kell őket irtani szimplán vannak más sokkal humánusabb/gyorsabb megoldások is,még a méreg is jobb.Ha már meg kell ölni mi a francnak kell megkínozni? Vagy te talán ha kutyát kell altatni inkább belebaszod egérragacsba és hagyod megdögleni? Esetleg saját kezűleg kínzod halálra?
Se "egérvitéz"(bármi is legyen az) sem komád nem vagyok. Mondjuk az hogy mi a "kadocsk" arról fingom sincs, de dugd fel magadnak.
21,és mégis mit vársz akkor mivel öljék meg őket? Látszik,hogy valami panel patkány vagy és sose volt egér gondod.
Ahol egy van ott egy hónapon belül 100 másik van,és hatalmas kárt okoznak.Nem csak azzal,hogy esznek,az a legkevesebb lenne.Bele piszkítanak mindenbe,és ha nem veszed idejében észre akkor olyan csúnya fertőzéseket kapsz hogy ameddig élsz emlegetni fogod.
Nem csak spájzban vagy garázsban van itt probléma,bemennek a lakásba is.Felmásznak polcokra,lyukat rágnak mindenhová akár egy nap alatt,befészkelnek bútorok belsejébe (remélem szereted a kanapédat.ők is.Hátulról átrágja a falnak tolt hátulját,és ott is a meleg kuckó..),felmennek szépen a műzlidért is a konyha szekrényekbe,éjszaka a koszos mancsaikkal végig mennek az asztalokon,ha a hálószobában van bármi étel idővel oda is bekukkantanak..
És persze mindenhol hagynak ürüléket maguk után,amit a háziállataid is (első sorban a kutya) fel fognak "takarítani",hogy majd utána mehess vele az állatorvoshoz.
De az is kellemes amikor csak szimplán mész ki a mosdóba és a feloltott lámpára reagálva felül és a képedbe bámul egy apró rágcsáló,majd elszalad valamelyik sarokba és eltűnik,kereshedet te azt pont akkora,hogy bárhol el tudjon bújni.
Na már most..:
-Írtó szer,mint a csótányoknál?
Oda erősebb kell,onnan legalább napokra akkor ki kell költöznöd,és vinned kell az állataidat is,hiszen nem akarod hogy az egereknek szánt méregfelhő ölje meg őket.
-Ehető dolgok szintén problémásak,hiszen ameddig megölsz vele 10-et oda csalsz másik 20-at.
Plusz megint ha van házi állatod ez kivitelezhetetlen,ahol az egér érzi ott a kutya és macska is.
-Az egérfogó is van hogy úgy vágja ketté az egeret,hogy az még közel egy percig vergődik.Nem kíméletesebb.
-Más? Nem egyben kell gondolkoznod.
Gyorsan,és kíméletesen te mégis hogyan akarnál megölni több tucat egeret ami bármelyik pillanatban fialhat másik több tucatot amik felnőnek hetek alatt,és mire felnőttek már van új alom.
Ivartalanítanád őket netán? :')
Lépj ki egy kicsit az álomvilágodból,a rózsaszín felhők közül és gondolkozz ésszerűen,ne bután.
27-es kisregényíró, mint írtam 24-es válaszomban nem azzal van bajom hogy ki kell őket irtani hanem azzal van bajom hogy megkínozzák őket.
Léteznek százszor kíméletesebb módszerek is, amik ráadásnak hajszálpontosan ugyan olyan hatékonyak mint ez a ragadós szutyok.
Mindenesetre nem kívánok kisregényt írni.
"Léteznek százszor kíméletesebb módszerek is"
Igazad van,kíméletesebb kihívni rágcsáló írtó kutyákat és egy nap alatt össze kapatni velük az összeset.Jól el szoktak velük játszadozni.
Kíméletesebb módszerek,de egyet nem tudnál mondani.Mert nincs kivitelezhető,és értelmes megoldás..
Te kis lepkefing,futni amúgy is könnyebb mint kiállni az igazadért.De persze ha nincs igazad nincs miért.Egyem azt a kis könnyen feldúlható lelki világát az összes ilyen kis szerencsétlennek..Már-már aranyos ez az együgyűség. :D
30-as szerintem azért lépett le mert undorító stílusban próbáljátok elfogadható tök jó dolognak beállítani az állatok brutális módon történő megkínzását.
Mellesleg igaz nem az a válaszoló vagyok akire fröcsögsz de hadd írjak példát a humánusabb módszerek közül: sima borosüveg (beleteszed a csalit,elfektetve leteszed, csinálsz a szájához valamit amin beletud menni és voálá, belemegy, de nem tud kijönni, és akár 5-6 egér is belemegy, utána meg akár elgázosítással akár távoli elengedéssel kilehet őket iktatni, és van még rengeteg ilyen megoldás amivel sokat lehet fogni...
Ezt annó a ragacs előtt is használták,hatékony módszer,de hát honnan is tudna erről egy városi panelszökevény lepkefing, ugye?
Állatkínzás? Ezek rágcsálók,fejezzétek már be.
Nem azért irtják őket mert annyira örömüket lelik benne,hanem azért mert muszáj.
Elengedni? Szinte tudtam,hogy ezt fogjátok mondani.Szerinted az egér olyan ostoba mint te? Elviszed,elengeded,vissza jön,mert élelmed van.Eleve azért jött oda.És ha nem az akkor többszáz másik.Szerinted puszta Tom és Jerry rajongásból majd valaki napi szinten egereket fog fuvarozni távolabb a házától meg vissza? Minek? Etessem az erdei baglyot meg a rókát vele? Fognak azok ott kevésbé háztáji egeret is. :D
Ha pedig boros üvegbe rakod abban egy óra alatt ugyan úgy megfulladnak.Jó sok alkohollal lehet dolgod,szagolj már bele egybe,főleg miután 1-2 napot még erjedt is.
Elgázosítani? Vegyenek még ahhoz is dolgokat? Vagy milyen alapon is humánusabb palackba gyűjtve megfullasztani őket? 🙄
Állatkínzás..a nyakonvágásod lenne állatkínzás,de valahogy muszáj lenne a sok ilyen buta kölyköt észhez téríteni,költözz csak kijebb a városból és majd nem fogsz azon gondolkozni,hogy hogyan csinálj egér menedéket a lakásodból amikor napi szinten problémáid lesznek velük,és nem azért mert hangoskodnak a hörcsögketrecbe zárva az íróasztalodon a kis itatójukkal..
"Állatkínzás? Ezek rágcsálók,fejezzétek már be."
Igen a ragaccsal történő több órás kínzás az állatkínzás, annak ellenére hogy rágcsáló,lévén a rágcsálók is állatok, és neked kéne befejezni elég mélyre ástad már magad!
"Nem azért irtják őket mert annyira örömüket lelik benne,hanem azért mert muszáj."
Ok. Megkínozni is muszáj?
"Elengedni? Szinte tudtam,hogy ezt fogjátok mondani.Szerinted az egér olyan ostoba mint te? Elviszed,elengeded,vissza jön,mert élelmed van.Eleve azért jött oda.És ha nem az akkor többszáz másik.Szerinted puszta Tom és Jerry rajongásból majd valaki napi szinten egereket fog fuvarozni távolabb a házától meg vissza? Minek? Etessem az erdei baglyot meg a rókát vele? Fognak azok ott kevésbé háztáji egeret is. :D"
Akkor ne engedd el hanem öld meg, a lehető leggyorsabban, az elengedést szimpla opcióként írtam, van aki megteszi, ennyi.
"Ha pedig boros üvegbe rakod abban egy óra alatt ugyan úgy megfulladnak.Jó sok alkohollal lehet dolgod,szagolj már bele egybe,főleg miután 1-2 napot még erjedt is."
Mint írtam elmosott borosüvegbe,nyilván üres elmosott borosüvegbe, semmiből se tart kimosni.
"Elgázosítani? Vegyenek még ahhoz is dolgokat? Vagy milyen alapon is humánusabb palackba gyűjtve megfullasztani őket? 🙄"
Elég olcsón lehet olyan anyagokat kapni amik gyorsan hatásosan megölik őket, a gáz csak példa, bár gondolom te az a fajta vagy akinek ha döglődik a kutyája az se igazán érdekli. Mellesleg minden humánusabb ami gyorsabban kevesebb fájdalommal öli meg őket mint a ragacs, a ragacsban megfulladnak, esetlegesen kiszáradnak, ez lehet 1-óra de lehet 2 nap is, közben húzza a szőrét a ragacs, kb úgy mintha a te hajadat tépnék, csak nem 5 percig hanem 1-napig.
"Állatkínzás..a nyakonvágásod lenne állatkínzás,de valahogy muszáj lenne a sok ilyen buta kölyköt észhez téríteni,költözz csak kijebb a városból és majd nem fogsz azon gondolkozni,hogy hogyan csinálj egér menedéket a lakásodból amikor napi szinten problémáid lesznek velük,és nem azért mert hangoskodnak a hörcsögketrecbe zárva az íróasztalodon a kis itatójukkal.."
Nem vagyok "kölyök" sem pedig városi, és egérmenedéket se csinálok a lakásomból, befogom őket, és elviszem ismerőshöz, ő pillanatok alatt kitöri a nyakát az egérnek/egereknek és megy a kígyójának. Egeret meg úgy összességéből rágcsálót sose tartottam mint háziállatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!