Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Beleragadt 1 ragasztós kartonb...

Beleragadt 1 ragasztós kartonba 1 egér. Van rá esély, hogy egy másik is arra a kartonra téved?

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 20:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
92%

Rá tudnak menni többen.

Egy rokonnál volt ilyen. Ráadásul úgy ragadt bele az egyik, hogy élt, nem fulladt meg. Sokáig élt. Egész éjszaka ment a rettegő vinnyogás, ha valaki mocorgott a környékén.

A szívem szakadt meg tőle. :(

(Kártevő, tudom, meg kell szabadulni, meg vendég voltam, nem szóltam bele, de mégiscsak.....)

2021. nov. 18. 21:26
 12/41 anonim ***** válasza:
95%
Igen nálunk is volt hogy két egér is benne volt a ragacsban,vagy több...
2021. nov. 18. 21:44
 13/41 anonim ***** válasza:
69%

Az egérragasztót rég be kellett volna tiltani, mert nagyon sok esetben napraforgót szórtak bele és elpusztítót sok védett széncinkét! Sokkal humánusabb az élvefogó egércsapda.

[link]

2021. nov. 18. 22:38
 14/41 anonim ***** válasza:
85%

14

Az ilyet zárt térbe kell tenni. Akkor nem megy bele semmi.

Irtani kell őket

2021. nov. 18. 22:50
 15/41 anonim ***** válasza:
81%
Szürke vagy barna egerek ezek? Ha barna, akkor gözük, azok a fürtös kölest szeretik és a napraforgót. Tudom, láttam, amikor éjjel a tévéantennán szórakoztak, nem bírtam kiirtani őket, végül elköltöztem. Jó olcsó albérlet volt.
2021. nov. 18. 23:00
 16/41 anonim ***** válasza:
83%

Én humánosabbnak tartom a "rácsapós" egércsapdát. Odab@sz neki, és pár pillanat múlva megfullad jellemzően. A ragacsban akár reggeltől-estig is szenvedhet...persze kártékony az egér, de feleslegesen ne szenvedtessük. ShawnWoods YouTube csatornája tele van egércsapdás videókkal, érdemes ott is szétnézni.

És persze van esély, hogy beletéved egy másik is. De ha nem szeded le a delikvenst, és nem raksz rá diót, búzát, stb akkor kisebb eséllyel sétál bele.

2021. nov. 18. 23:03
 17/41 anonim ***** válasza:
81%
Ezek fullasztós csapdák általában,egyre jobban bele fog ragadni.Kíméletesebb lenne az egérfogó,de ne higyjétek,hogy olyan hülye és bele megy vagy mindig benne is marad..
2021. nov. 18. 23:04
 18/41 anonim ***** válasza:
55%

Az élvefogó csapdába minden egér belement, fürtös kölessel be lehet csalni. A legjobb ez a típus volt.

[link]

2021. nov. 18. 23:09
 19/41 anonim ***** válasza:
79%
#19 Sajnos nekünk ez nem vált be.
2021. nov. 18. 23:14
 20/41 anonim ***** válasza:
28%

Az egérragacstól nem sok kegyetlenebb dolog van, gyakorlatilag egy hosszú több órán keresztül tartó szünet nélküli kínzás, aki ilyet használ szívesen belenyomnám az orrába a tubusos verzió végét, és beletolnám az egészet!

De a gyártót is ki kéne vinni -20 fokban fürdeni a duna mellé, ahogy annó az oroszok csinálták!

2021. nov. 18. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!