Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ivartalanítás segítség?

Ivartalanítás segítség?

Figyelt kérdés
Van 2 kóbor fekete lány macska akit befogadnék de nincs pénzem őket ivartalanítani. Lehet valahol erre támogatást kérni/segítséget igényelni?
2021. nov. 4. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Vannak ivartalanítás kampányok, jellemzően tavasszal. Addig pedig add nekik a Provera nevű embergyógyszert, attól nem fognak tüzelni. (Gyakorlatilag fogamzásgátló) Filléres tétel, szóval lesz időd tavaszig összegyűjteni a 2x12000 forintot, ami így tényleg nem olcsó!
2021. nov. 4. 10:22
 2/8 A kérdező kommentje:

20e egy lány macska ivartalanítása, 13e egy fiúé.

Legalábbis az állatorvos akit felhívtam ilyen árakat adott.

Köszi a tippet, utánanézek a gyógyszernek

2021. nov. 4. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes követni a közeli állatvédőket vagy menhelyeket is, ők sokszor jelzik, ha van a közelben ivartalanítási lehetőség olcsón vagy ingyen.
2021. nov. 4. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

[link]

"ivartalanítás helyett nem alkalmazhatók"

2021. nov. 4. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten kaptál árakat? Itt drágább. Vidéken 12-15 körül van a lánymacska ivartalanítás.
2021. nov. 4. 13:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Borsodi városban
2021. nov. 4. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:

#4! "Tisztelt Kérdező! Az ivarérés általában 6-9 hónapos korban következik be, de egyes fajtáknál előfordul, hogy csak 1 éves korban ivarzanak először. Tehát ezt követően már adható a fogamzásgátló, így az Ön által említett szer is. Ezeket a szereket valóban alkalmazhatjuk arra, hogy a tüzelést elhalasszuk, esetleg kihagyjunk egyet, de nem szerencsés folyamatosan alkalmazni, vagyis ivartalanítás helyett nem alkalmazhatók."

Pont egy tüzelés elhalasztásáról beszéltem, amit a linken olvasható orvosi válaszban is javasolnak! 🤷🏼‍♀️

2021. nov. 15. 12:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Szerencsére tudtam nekik intézni helyet.

Amúgy 3 állatvédő szervezetet is hívtam a kiírás óta most hétvégéig, naponta többször, de fel se vették. Egy barátommal is felhivattam őket, hátha...neki se vették fel.

Emailre se reagálnak.

Lett volna egy állatkórház ahol szokott lenni ivartalanítási akció, de kapcsolatba kellett volna lépni valamelyik menhellyel, onnnan regisztráltak volna stb..5000ft/cica lett volna így az ár, de ha ilyen elérhetetlenek akkor semmi esély rá.

2021. nov. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!