Ivartalanítás segítség?
20e egy lány macska ivartalanítása, 13e egy fiúé.
Legalábbis az állatorvos akit felhívtam ilyen árakat adott.
Köszi a tippet, utánanézek a gyógyszernek
"ivartalanítás helyett nem alkalmazhatók"
#4! "Tisztelt Kérdező! Az ivarérés általában 6-9 hónapos korban következik be, de egyes fajtáknál előfordul, hogy csak 1 éves korban ivarzanak először. Tehát ezt követően már adható a fogamzásgátló, így az Ön által említett szer is. Ezeket a szereket valóban alkalmazhatjuk arra, hogy a tüzelést elhalasszuk, esetleg kihagyjunk egyet, de nem szerencsés folyamatosan alkalmazni, vagyis ivartalanítás helyett nem alkalmazhatók."
Pont egy tüzelés elhalasztásáról beszéltem, amit a linken olvasható orvosi válaszban is javasolnak! 🤷🏼♀️
Szerencsére tudtam nekik intézni helyet.
Amúgy 3 állatvédő szervezetet is hívtam a kiírás óta most hétvégéig, naponta többször, de fel se vették. Egy barátommal is felhivattam őket, hátha...neki se vették fel.
Emailre se reagálnak.
Lett volna egy állatkórház ahol szokott lenni ivartalanítási akció, de kapcsolatba kellett volna lépni valamelyik menhellyel, onnnan regisztráltak volna stb..5000ft/cica lett volna így az ár, de ha ilyen elérhetetlenek akkor semmi esély rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!