Milyen állat "harap meg" az alsó lábszáramon?
Erős idegezetűeknek?xD
Azért ilyen csúnya, mert elvakartad, így nem lehet megmondani milyen csípés, mivel az már nem is látszik. Ha elvakarsz egy szúnyog\ágyipoloska\bolha\stb csípést mind így néz ki.
Köszi. Nem direkt vakarom el. Nekem van egy paraben allergiám is és ott addig nem gyógyul meg a kiütés, amíg el nem vakarom. (Eskü.)
Ezeket éjjel vakarom el egyébként, ahogy kisebb fiam is.
11
Pók.
13
Gondoltam arra is, hogy keringési probléma, mert volt olyan, hogy nagyon csúnyán (éjjel, álmomban) sebesre vakartam magam az Achilles-ín mellett és arra mondták, hogy az keringési probléma.
De ez nem az, mert több helyen csípett meg és egyértelműen külön álló csípések voltak, csak a legtöbből nem lett semmi. A középső képen látható lett a legrosszabb. A friss sem lesz olyan rossz, ez már látszik.
Plusz múltkor éreztem vmit mászkálni a lábamon, csak nem törődtem vele. Ha pók, akkor miért csak az alsó lábszáramon csíp meg? Ezt furcsállom. Bár tegnap délután az arcomat is megcsípte, az nem annyira csúnya és viszket is.
(Cipőt most nem hordok, papucsom van és a zokni nem szorítja a lábam, inkább nagyon vékony a bőröm, azért látszik ilyen erősen a gumi vonala.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!