Milyen állat "harap meg" az alsó lábszáramon?
Ha fájt és begyulladt, akkor szerintem pók. Bár, ha előbb viszketett???....
Készíts képet a csípések helyéről, ha gondolod, tedd fel ide is.
Ágyi poloskáról, szúnyogról még nem hallottam, hogy a csípése miatt úgy elfajuljon a helyzet, hogy antihisztamin kelljen. Mi lesz veled, ha majd egyszer méhcsípés ér? Mire vagy allergiás? Dokinak mutattad?
Én is pókra gyanakszom, bár ágyi poloska még nem volt, anyám azt mondta, hogy anno nálunk kamaszkoromban múzeumbogár volt vagy mi.
Méh- és darázscsípés allergiám van. Határeset, azt mondták, jó lenne a deszenzitizáció, de nem tudtam elmenni meg hát nem halok meg, ha megcsípnek.
Készítek majd képet, de csak a seb látszik.
Szúnyogcsípés tavaly nyáron fajult el, antibiotikumot kellett rá szednem, de a doki azt mondta, hogy akkor és ott (Balcsin) nem én voltam az egyetlen eset. Az máshogy nézett ki.
Ez biztos, hogy nem szúnyog, a szúnyogcsípéseim környéke máshogy néz ki (egy kis gyűrűben nagyon haloványan fehér lesz a környéke).
6
Köszi. Lehet. Sok a kóbor cica erre, van, amelyiket meg szoktam simogatni és hallottam, hogy az egyik épületben rengeteg a bolha.
Itt vannak a képek, a már gyógyuló és a friss csípésekről. Erős idegzetűeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!