Adtatok már le menhelyre állatot? Mi a menete?
Figyelt kérdés
Illetve vannak úgymond..jobb és rosszabb menhelyek? Budapesten melyiket ajánlanátok?2021. aug. 16. 19:50
1/11 anonim válasza:
Sajnos igen, talaltam egy beagle kant, aki nem jott ki a sajatommal, chip nem volt benne, valahova pedig el kellett helyezni, felhivod oket elotte es vazolod a helyzetet, a menhelyek tele vannak, igy ha nem surgos eset (serult, kolyok, eletveszelyes allapotban van, csontsovany, stb) , akkor tapasztalatom szerint dobaljak egymasnak a labdat, es majd a sokadik beveszi, szoval nem olyan egyszerű. Ahol tuti beveszik az az illetekes gyepmesteri telep, de ott meg van altatas ha nem talal gazdara...
2/11 anonim válasza:
Ha fajtajellegű, akkor fajtamentést is érdemes keresni. Nem adtam még le állatot, de követek pár ilyen oldalt.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy fajtajellegű-e.Találtam,de nem tudom tovább tartogatni akkor se,ha van gazdája.Tönkre teszi a lakásomat,de ha kiengedem megint elüti valami és azt se akarom..
2021. aug. 17. 08:28
4/11 anonim válasza:
Nem tudsz egy-két képet ide feltenni róla?
5/11 A kérdező kommentje:
Máris.
2021. aug. 17. 08:51
6/11 A kérdező kommentje:
Most értem haza a munkából.Küldtem.
2021. aug. 17. 16:07
7/11 anonim válasza:
Ide kéne feltenni szerintem. Amúgy nézess chipet.
8/11 A kérdező kommentje:
Nincs chipje.
És azért nem tettem ide képet mert akkor hírdetésnek minősül a kérdésem és megint törlik :/
2021. aug. 17. 16:32
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!