A 12 éves lányomnak szeretnénk venni egy lovat, nem túlzás? (többi lent)
Figyelt kérdés
szerintünk nagyon komolyan gondolja,szakkönyveket olvasott és a lovardába ahova jár lovagolni ott letesztelték, azt mondták elég ügyes.2010. aug. 28. 23:02
1/25 anonim válasza:
Igen, túlzás. Talán majd pár év múlva.
2/25 anonim válasza:
Inkább add nekünk azt a pénzt, amit nem tudtok már mire elszórni!
3/25 anonim válasza:
szerintem nem feltétlenül túlzás.
4/25 anonim válasza:
ti biztosan kint voltatok Debriben a farmer expo-n...xD
5/25 anonim válasza:
Hát én kezdésnek egy pónilóval kezdeném..
Elég kicsi azért még 12 évesen..
6/25 anonim válasza:
Serintem egyáltalán nem túlzás! Ha van rá pénzetek és van hozzá hely, akkor nyugodtan!
7/25 anonim válasza:
ma 23:08
Tanulj
Dolgozz
Lopj
Vagy menjél kéregetni a Kossuth térre!
Másnak se az égből hullik!
8/25 anonim válasza:
az utolsó elöttinek nincs igaza... ha vesztek, akkor lovat vegyetek és ne pónit, mert a póni teljesen más mint egy ló... egyébként, ha megengedhetitek, akkor vegyetek nyugodtan, nem túlzás...
9/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem túlzás. Ha tudtok érte felelősséget vállalni, normálisan gondozni. Van pénzetek az eltartására és a lányod is tényleg nagyon komolyan gondolja akkor vegyetek nyugodtan.
De azért vegyétek figyelembe hogy teljesen más ha eljár a gyerek lovardába vagy pedig otthon van egy lovatok amit eleinte nem tudok hogy viselkedik stb.
10/25 anonim válasza:
Szerintem ha komolyan gondolja, akkor ezek után még komolyabban fogja csinálni ezt a dolgot. Szerintem nem túlzás. Miért lenne az? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!