Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Állatoktól hogyan menjek...

Állatoktól hogyan menjek nyaralni?

Figyelt kérdés
3 napra mennék de nem tudom őket itthon hagyni van 1 disznó,2 kecske és egy kutya.Nincs ismerősöm aki tudna kecskét fejni
2021. aug. 1. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Én sem értem, hogy miért kellene bemenni a házba.

Akik ezt javasolják, azok bent tartják a házban a szénát és a kukoricát?

Miért kell hülyeségeket írni?

Persze betörhetnek anélkül is, de akkor ennyi erővel mindenki üljön állandóan otthon.

Kérdező!

Számtalanszor leírtuk már, hogy haszonállat mellett nincs nyaralás. Ez ezzel jár.

Én a helyedben keresnék egy mezőgazdasági középiskolába járó gyereket, s fizetnék neki.

2021. aug. 2. 10:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Hacsak nem tudsz több napra elég kaját és vizet kitenni, vagy automata etetőt beszerezni, akkor sehogy.

Erre gondolni kell, mielőtt valaki belekezd :)

2021. aug. 2. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

Cocira, kecskére:

[link]

Kutyára:

[link]

Víz meg értelem szerűen több vödörrel egy vájúba, kutyának rossz fazék vagy valami más nagy alkalmatosság.

A kecske fejése már nem tudom hogyan oldható meg :D

2021. aug. 2. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

Meg sem néztem őket, mind hülyeség.

Állatot nem lehet napokig felügyelet nélkül hagyni!

2021. aug. 2. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
14-es, miért szerinted a nagyüzemben egyenként etetik az 500 malacot? Francokat! Automata eteti őket, max egy ember bent van hétvégén, ha elhullik egy állat vagy beüt valami baj, de ennyi. Az igazán modern helyeken meg csak kamerával figyelik őket, ganézni járnak csak be, azt is géppel, mert nem lehet egy csarnokot csak kézzel kipucolni.
2021. aug. 2. 13:18
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

"Szóval, ha nem adsz kulcsot a házadhoz az illetőnek, akkor be sem törhet. 🤔"

De igen, betörhet. Mint akárki más is bármikor. De miért akarna pont az, pont akkor betörni, akire egy ideig rá vannak bízva az állatok? Miért kéne tőle jobban félteni a házat, mint bárki mástól, aki bármikor megfordul az utcában?

2021. aug. 3. 08:48
 17/17 anonim ***** válasza:

15.

Szövegértés?

Nem az etetésről van szó, hanem a felügyelet hiányáról.

Modern helyen ganéznak?

Miről beszélsz?

2021. aug. 3. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!