Ha dönthetnél, milyen fajt pusztítanál ki a Földről?
Figyelt kérdés
Ha választhatnál egy állatfajt, hogy kihaljon a Földről örökre, mi lenne az? Ha van egyáltalán ilyen.
Én a szúnyog és a poloska között vacillálnék, de valszeg a poloskát választanám.
2021. júl. 7. 20:10
11/41 anonim válasza:
A kullancs tényleg nem annyira hasznos, én is azt választanám, vagy pedig ezt a mangó legyet, mert rákerestem, és elég csúnya dolgokat tud csinálni..
A szúnyogot és a poloskát semmi képpen sem, hiszen fontosak a táplálékláncban. Bár igaz, elég idegesítőek..
12/41 anonim válasza:
A darazsakat; nagyon félek tőlük, és sok ember halálát is okozzák (allergia).
A méhek hasznosak, csak hagyjanak békén 😅
14/41 anonim válasza:
biztos, hogy valamilyen felesleges és zavaró rovarfajt. Poloska, molylepke, kullancs
15/41 anonim válasza:
14
A közhiedelemmel ellentétben a darázs is végeznek beporzó tevékenységet, tehát nem haszontalanok, sőt szerintem szebbek is a méheknél.
17/41 anonim válasza:
13as Nekem azóta beleégett a mangólegyes képsorozat az agyamba mióta pár éve láttam valami ismeretterjesztő oldalon, ahol ilyen állatokat gyógyítottak, voltak nagyon durván elfertőzödött esetek is. Ráadásul tripofóbiám van. :D
18/41 Metionin válasza:
Kullancs jutott először eszembe de a bolhát is meg hasonló betegségeket terjesztő ízeltlábúakat.
19/41 anonim válasza:
A darazsat a patkányt a szúnyogot a csotányt a poloskát a kullancsot a lódarázst a cápát a tigrist oroszlánt jaguárt kigyot anakondát piton profeszort gyurcsányt Brendont a csalánt a gazt a legyet a pokot békát mivan még amit utálok vagy félektöle??? Ja meg van vad disznó farkas róka asszem ennyi xD ja nem krokodil sivatagi skorpió egerészöj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!