Szeretnék a szobámba valami kisállatot ami nem igényel minden napi takarítást. Én először leopárdgekkóra gondoltam de utánanéztem és sajnos az nem megfelelő nekem. Kérek pár ötletet. Köszi!:-)
Olyanra gondolok amit lehet simogatni meg játszani vele
2021. jún. 30. 13:37
4/13 anonim válasza:
Hörcsög, tengeri malac, degu csak az utóbbi kettőt párban kell tartani. Nekem hörcsögeim voltak és őket lehet simizni meg ki lehet engedni csak ügyelj, hogy ne legyen a kezed ételszagú , mert akkor harap.
2021. jún. 30. 13:43
5/13 anonim válasza:
kis nyuszi vagy hal, de amugy a hal a legjobb ötlet sztem.
2021. jún. 30. 13:48
6/13 anonim válasza:
Az ilyen első válaszoló típusú embereknek milyen feldolgozatlan gyerekkori sérelmeik vannak, amik miatt folyamatosan ingert éreznek a kötekedéshez?
Kérdező, nekem hörcsögöm volt, aranyos állatok, elvannak a maguk kis világában de meg lehet őket simogatni. Sajnos rövid ideig élnek, és éjszaka zajolhatnak, ha ez esetleg téged zavar. A degu egy fokkal aktívabb, őket naponta egyszer ki kell engedni kicsit szaladgálni, de nem vészes. Nem kell velük sem órákat eltöltened, ha kevesebb időd lenne.
2021. jún. 30. 14:26
7/13 anonim válasza:
"Az ilyen első válaszoló típusú embereknek milyen feldolgozatlan gyerekkori sérelmeik vannak, amik miatt folyamatosan ingert éreznek a kötekedéshez?"
Ha a kérdező nem úgy áll hozzá, hogy ne kelljen minden nap takarítani, nem kap ilyen választ.
2021. jún. 30. 14:46
8/13 qkker1 válasza:
Bármilyen plüssállat.
2021. jún. 30. 15:04
9/13 anonim válasza:
Mert mi a baj azzal?
Jó pár háziállat helyét nem kell naponta takarítani
2021. jún. 30. 16:56
10/13 anonim válasza:
Akik olyanokat írnak hogy hörcsög meg nyúl, azok valószínűleg nem házban tartották őket, ugyanis pont az volt a lényeg, hogy ne kelljen naponta takarítani; mindkét állat ketrece iszonyat büdös tud lenni, ha nincs napiszinten takarítva, tehát ilyen szempontból ezek közül egyik állatot sem ajánlom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!