Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Egy idomított cirkuszi medve...

Egy idomított cirkuszi medve is ugyanúgy féltené az ételét ilyen esetben?

Figyelt kérdés
először is tudom hogy már azt hiszem nem tarthatnak ilyen vadállatokat vagy volt valami változás de nem ez a lényeg, csak példaként hozom fel, hogy pl. nekünk hiába van viszonylag jól nevelt tacsi kiskutyánk, az ételével mindig úgy van hogy nem lehet hozzányúlni, leharapná az ember kezét. és innen jött a gondolat hogy pl. egy jól nevelt medve is ezt művelné mint a régi cirkusziak hogy lehet alapból nem támad, de ha kajáláskor hozzá akarnál nyúlni akkor leharapja a kezed? és ha egy tőle sokszor nagyobb valami tenné ezt meg, annak sem hagyná?
2021. jún. 19. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Jól nevelt medve nem, ahogy jól nevelt kutya sem.

Én bármikor elvehetem a kutyámtól a kaját, a szájából is kivehetem.

2021. jún. 19. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

A kutyád azért harap,mert nincs jól nevelve.Ha jól lenne nevelve se nem harapna se nem morogna.Az ételért való agresszió jól kezelhető.

"egy jól nevelt medve is ezt művelné mint a régi cirkusziak hogy lehet alapból nem támad, de ha kajáláskor hozzá akarnál nyúlni akkor leharapja a kezed?"

A vadállatok nem házi állatok.Nem arra vannak,hogy valaki egy buksi néven felcímkézett tálkában etesse és ketrecbe zárja.

A vadonba,erdőbe való.

De igen,ha "neveletlen" azaz nincs kellően emberhez szokva,rossz emlékei vannak kézzel kapcsolatban vagy csak simán sz*r napja van leharapja a kezed.

De én is.Nincs matatás a tányéromban.

2021. jún. 19. 22:33
 3/4 A kérdező kommentje:
de egy csúcsragadozó is futásnak eredne ha egy hozzá képest sokkal nagyobb valami lenne az ami el akarja venni? extrém példát hozok, pl. egy T-rex ( ami nyilván inkább a macit enné, de ha tegyük fel az kell neki amit az eszik)
2021. jún. 19. 22:39
 4/4 anonim válasza:
71%
Állat függő. Az éhes oroszlán is neki megy az orszarvúvan. Illetve az elefántoknak. Ritka eset, de ha éhes bárminek nekimegy. Méret nem akadáj viszi a túlélési ösztön. Ugyan ífy akkor is támadnak a ragadozók, ha veszélyben érzik magukat vagy a területüket. Gondolj csak a kígyó marrásos esetekre. Mi sokkal nagyobbak vagyunk mégis megmarr.
2021. jún. 19. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!