Milyen állat leölése okoz benned rossz érzést?
Figyelt kérdés
Engem csak a szúnyog, kullancs nem érdekel, minden mástól lelkifurdalásom, rossz érzésem lesz. Ti hogy vagytok ezzel?2021. máj. 28. 15:34
11/23 anonim válasza:
9 Mi a haszna a darazsaknak? Azon kívűl hogy 1 db darázs lemészárol egy egész csorda méhet, élvezetből?
12/23 anonim válasza:
Megölik a növények kártevőt is...
Amerikában van, hogy a farmerek kifejezetten darazsakat telepítenek, szándékosan a földjükre.
13/23 anonim válasza:
az osszese! mert ugyanugy faj minden allatnak!!! (vegetarianus vagyok)
14/23 anonim válasza:
kiveve a kartevoke termeszetesen (szunyog, kullancs, csupaszcsiga, stb... tudjatok)
15/23 anonim válasza:
Nekem egyetlen állat megölése sem okoz rossz érzést. A kártevőket nem tudom sajnálni, a haszonállatokat meg azért tartom, hogy leöljem és megegyem őket. Előtte jól bánok velük, szeretem őket, de alapvetően számomra ezért vannak, így nem okoz problémát, ha valamelyiket le kell vágnom.
16/23 anonim válasza:
Ugyanaz, ami a világ összes többi ragadozó állatának: tizedelik a növényevőket, amik különben túlszaporodnának.
17/23 anonim válasza:
A szárnyasokat és nyulakat, márpedig azokból úgy harmincat levágok havonta. De meg kell csinálni, nem a Teszkóból kerül a friss hús az asztalra.
18/23 anonim válasza:
A legyeket, szúnyogokat lecsapom, de azok után is rosszérzés van bennem. Más állatot abszolút nem.
19/23 anonim válasza:
Nem tudnék még bogarakat sem ölni.
Ennek ellenére ugy vallom, hogy a természet kegyetlen, a halál pedig az élet része...
De képtelen lennék rá
20/23 anonim válasza:
Mert mi akarjuk megítélni, hogy melyik állat hasznos, és melyik káros. Hidd el, mi vagyunk a legkártékonyabbak. Remélem végül magunkkal is végzünk. Ahogy nézem a TV ben a Földünk környezetét, az egész tele van már űrszeméttel. Most jön a Hold, Majd a Mars összemocskolása Ém mi ítéljük meg, hogy a darázs vagy a méh a kártékonyabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!