Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állat leölése okoz...

Milyen állat leölése okoz benned rossz érzést?

Figyelt kérdés
Engem csak a szúnyog, kullancs nem érdekel, minden mástól lelkifurdalásom, rossz érzésem lesz. Ti hogy vagytok ezzel?
2021. máj. 28. 15:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
9 Mi a haszna a darazsaknak? Azon kívűl hogy 1 db darázs lemészárol egy egész csorda méhet, élvezetből?
2021. máj. 28. 16:54
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

Megölik a növények kártevőt is...

Amerikában van, hogy a farmerek kifejezetten darazsakat telepítenek, szándékosan a földjükre.

2021. máj. 28. 17:20
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
az osszese! mert ugyanugy faj minden allatnak!!! (vegetarianus vagyok)
2021. máj. 28. 17:23
 14/23 anonim ***** válasza:
27%
kiveve a kartevoke termeszetesen (szunyog, kullancs, csupaszcsiga, stb... tudjatok)
2021. máj. 28. 17:26
 15/23 anonim ***** válasza:
31%
Nekem egyetlen állat megölése sem okoz rossz érzést. A kártevőket nem tudom sajnálni, a haszonállatokat meg azért tartom, hogy leöljem és megegyem őket. Előtte jól bánok velük, szeretem őket, de alapvetően számomra ezért vannak, így nem okoz problémát, ha valamelyiket le kell vágnom.
2021. máj. 28. 17:32
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

Ugyanaz, ami a világ összes többi ragadozó állatának: tizedelik a növényevőket, amik különben túlszaporodnának.

2021. máj. 28. 17:35
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
A szárnyasokat és nyulakat, márpedig azokból úgy harmincat levágok havonta. De meg kell csinálni, nem a Teszkóból kerül a friss hús az asztalra.
2021. máj. 28. 18:11
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
A legyeket, szúnyogokat lecsapom, de azok után is rosszérzés van bennem. Más állatot abszolút nem.
2021. máj. 28. 18:36
 19/23 anonim válasza:
69%

Nem tudnék még bogarakat sem ölni.

Ennek ellenére ugy vallom, hogy a természet kegyetlen, a halál pedig az élet része...

De képtelen lennék rá

2021. máj. 28. 18:44
 20/23 anonim ***** válasza:
36%
Mert mi akarjuk megítélni, hogy melyik állat hasznos, és melyik káros. Hidd el, mi vagyunk a legkártékonyabbak. Remélem végül magunkkal is végzünk. Ahogy nézem a TV ben a Földünk környezetét, az egész tele van már űrszeméttel. Most jön a Hold, Majd a Mars összemocskolása Ém mi ítéljük meg, hogy a darázs vagy a méh a kártékonyabb?
2021. máj. 28. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!