Milyen állat leölése okoz benned rossz érzést?
Minden állaté. Én a szúnyogot is inkább elhessegetem, nem szeretem szétkenni.
Múltkor kénytelen voltam a lakáson belül hangyákat irtani, rossz érzésem volt utána.
Amelyik állat zavar, azt is megpróbálom csak simán távol tartani.
Egyiké sem.
Az rossz érzés, ha tudom hogy egyszer ki fognak hallani az ember miatt...
De az egyedeket nem sajnálom...
A természet épp elég kegyetlen.
Nincs megváltás az állatok számára...
De amúgy nem szoktam leölni semmilyen állatot, de akár ölhetnék is.
Ma felgyujtottam egy darazsat, ami előtte megcsipett. Darazsakat, szunyogokat, kullancsokat, legyeket, bogolyoket irtom, ahogy tudom. Ezek egyike sem hasznos, vagy csak siman tul vannak szaporodva es zavaro a jelenletuk.
A meheket, hangyakat, pokokat es hasznos bogarakat nem bantom, pokok lakhatnak bent, hangyaink nincsenek, a meheket pedig kiterelgetem az ablakon, ajtón, ha beteved.
Meztelen csigakat sem sajnalom, viszont a hazas csigakkal nincs problemam, ok maradhatnak.
Gerinces allatok kozul fogtam mar egeret, oket sajnaltam egy kicsit, de szuksegszeru volt, hogy ne itt randalirozzanak.
Egyszer elutottem valami vereb nagysagu madarat is, jobban mondva belerepult a szellozoracsba a lokhariton es nem elte tul, őt is sajnaltam, ezeken kivul mas nem volt. Allatbaratnak tartom magam, de azert nem annyira elvetemulten, hogy a szunyogot is csak kitessekeljem az ablakon, hadd szaporodjon es terjesszen tovabb egy csomo betegseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!