Hogy léphetnék be a Fehérkereszt Állatvédő ligába?
Figyelt kérdés
Mindig hallom, hogy tenni kéne valamit az állatvédelemben. Én szeretnék tenni, és belépni. Van valami kikötés? Korhatár, iskolai végzettség? Semmi? Nagyon szeretnék állatvédő lenni, mert odavagyok az állatokért, főleg a kutyákért. De nem biztos, hogy komolyan vennének. :( 13 éves leszek, és 150 cm alatt is. De magamhoz képest jó erőben vagyok, nem az a gizda kislány, mert igen lány vagyok. Ha most azzal jönnétek, hogy támogassam őket pénz vagy tárgyi adományokkal, nekem nincs kifogásom, csak épp nem állunk jól anyagilag, hogy ennyit adakozzunk. De szívesen mennék más állatvédő szervezethez is szívesen jelentkeznék, ami Budapesten, vagy Pest megyében működik. Például, a Budapesti állatmentők, vagy a Cerberos állatvédő szervezet ilyesmik. Előre is köszi a válaszokat!2010. aug. 23. 18:06
1/4 anonim válasza:
Önkéntes kortól függetlenül kell.
Ketrecet fognak veled takaríttatni és kutyákat simogathatsz egész nap.
Hívd őket telefonon!
2/4 A kérdező kommentje:
tényleg? dejó. Amúgy az egész nap alatt a tanítási idő is benne van? Akkor azért suliban kéne lennem, de tanítás után szívesen segítek. Csakhát vannak kötelezettségeim. Egyébként nem tartom alantas munkának a ketrectakarítást, szeretem az állatokat, megteszek értük amit csak lehet. :)
2010. aug. 23. 18:23
3/4 anonim válasza:
önkéntesként akkor és annyiszor mész ahányszor szeretnél
benne van a nevében, hogy önként csinálod, semmise kötelez rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!