Jó gazdik vagyunk?
Van egy amstaff kutyusunk, 3 éves és mellette van 2 Brit cicánk is.
Reggel felkelünk, kimegyünk a teraszra olyankor a kutya kijön velünk, kb. Fél órát kint vagyunk, ezután kapnak enni mindannyian én pedig almot takarítok.
Barf étrendjük van, napi 1 kg húst adok nekik összesen, szóval reggel 500g-ot.
Ezután elmegyünk munkába, addig ők a házban vannak.
4-5 óra körül hazaérünk, akkor a kutya egyből megy ki, a cicák pedig jönnek kukkolni mit vettem.
Hétköznap mivel fáradtak vagyunk a férjem és én is, ezért akkor nem visszük sétálni a kutyát, csak ha jó az idő a kertben játszunk vele.
Vagy ha "rájön az 5 perc" akkor bekapcsoljuk neki a futópadot.
A cicákról annyira nem esik szó, mert velük játszunk délután 20 percet és aztán mennek is el, csak a simit várják.
Hétvégén több időnk van, olyankor súlyt húzatunk a kutyával, illetve pórázon vagy néha ha olyan helyen vagyunk anélkül sétálgatunk 2-3 órát.
Szerintetek jó gazdik vagyunk, esetleg változtatni kéne valamin?
Igen
Nem értek a barf étrendhez ezt meg kell tanulni hogy valaki jól csinálja gondolom.
Ha az állatorvos rábólint erre a nyers hús étrendre akkor rendbe lehet.
Hát igen, a mozgást jobban igényelné, viszont nem tudjuk megoldalni.
Ugatás, rombolás helyett inkább csak egész nap utánunk rohangál, be a házból-ki a házba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!