11/12 anonim válasza:
Mindkettő van, mindegyiket másért szeretem.
A kutyám egy 1*ű menhelyes keverék, de természetre olyan, mint egy terápiás kutya. Nyugodt, alkalmazkodó, társam mindenben, szeretetteljes és végtelenül türelmes.
A cicám meg egy őrült kis bohóc, neki az egész élet egy játék, mindig felvidít, rengeteget bolondozik, mindig beszél hozzám, különféle hangokat ad ki, nem is nyávog, hanem valami berregés, mint a raptorok beszélgetése.
A másik cicám pedig egy nagyon lüke kis jószág, ő nyugisabb, nagyon hízelgős, de nagyon vicces is, mindenre látványosan rácsodálkozik, próbál leutánozni mindent mindenkiről a maga kis lüke módján.
Mindet imádom.
12/12 anonim válasza:
Macskapárti vagyok én is, nekem is sokkal közelebb áll a macskák személyisége az én személyiségemhez. Engem is azok zavarnak a kutyákban, amiket előttem leírtak, büdös, hangos, idegesítő, hogy állandóan a nyakadban liheg, szolgalelkű. A macska teljesen ezeknek az ellentéte. Nem mondom, hogy nem szeretem a kutyákat, mert aranyosak, csak nekem saját semmiképp nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!