A cápák halak vagy hüllők?
Figyelt kérdés
régóta gondolkozom ezen, ugyanis kiugrálnak a vízből tehát szüsókségük van oxigénre, ezért az lenne logikus ha hüllők lennének, de lehet nem azok2021. febr. 19. 14:48
12/20 anonim válasza:
Befejeztem. A càpàk emlősök. Az emberek csigák.
13/20 anonim válasza:
Ne legyél olyan, mint Kázmér, aki váltig állította, hogy a denevérek rovarok. 😆
15/20 anonim válasza:
#14:
1x elém löktek első osztályban egy feladványt: "A bagoly ital?" Odaírtam, hogy igen. Erre fekete pontot kaptam rá. Azóta sem értem, miért.
16/20 anonim válasza:
Mer amék vízi állat nem ugrik ki a vízből, annak nincs is szüksége oxigénre...vagy hogy is van ez szerinted??? :D
Neked még nem szóltak, hogy az élet egyik feltétele az oxigén???
A cápák nem azok a kiugrálós fajták!
Nem a bálnákra, delfinekre, vagy a repülőhalakra gondoltál?
Valamék oxigénmentes bolygón...ahol levegő nélkül is van élet...
17/20 anonim válasza:
Egyik se, porcos halak.
Legközelebbi közös pontjuk a halfélékkel és a hüllőkkel az állkapcsosok altörzsága.
18/20 anonim válasza:
Nem levegőért ugrálnak ki hanem vadászatkor, a gyorsan mozgó zsákmányt kapják el így, ha megnézel erről készült képeket/videókat a legtöbbször van a szájukban valami, oxigént pedig a kopoltyúikkal szereznek úgy mint bármelyik másik hal.
19/20 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és humoros választ:)
2021. febr. 24. 22:50
20/20 anonim válasza:
Az megvan hogy az oxigén oldott állapotban jelen van a vìzben? A cápa is ezt hasznosítja A kopoltyújával, ahogy a többi hal.
Porcos hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!