Ha kinti cicát ivartalaníttatok bent kell lennie?
Meleg kell neki. Szerintem egy kis hősugárzó is elég, ha nem nagy a helyiség. Az olcsó is meg elég jól melegít, esetleg kölcsön is lehet kérni.
Ilyesmire gondolok: [link]
Legalább amíg elmúlik az altató hatása mindenképpen bent és felügyelettel.
Amíg galléros,addig én bent tartanám.
Meleg hely kell nekik es minimum az elso 2-3 napban folyamatos figyelem is, ezert erdemes pentekre idoziteni az ivartalanitast, esetleg plusz egy nap szabit kivenni, ha kell.Nem vadul el a macska a mutet miatt, maximum lenyugszik, nem fog annyit csavarogni, jelolgetni.
Osszessegeben kb 2 hetig kell oket bent tartani, galler vagy ruha folyamatosan legyen rajtuk.
Macskaszalamit ne, sos, fuszeres, par % hus van bennuk. Mutet utani napokban valami puha, alutasakost kapjanak, utana mehet a tap. Ha a tap jo minosegu, tulajdonkeppen azon kivul nem is kell mas nekik. A hustartalomra figyelj, legyen minel nagyobb!
5 lány cicám ivartalanításán vagyunk túl. Ugyanolyan cukik maradtak, mint előtte :)
Egyiküket kicsit megviselte az altatás, néhány napig nagyon félős volt, de egy-kettőre elmúlt.
Ameddig nem múlik el teljesen az altató hatása, addig maradjon a szállítóboxban. Érdemes addig mellette lenni, mert hányhat. Amikor már stabilan jártak, észnél voltak, kínáltam őket vízzel, kajával. Valamelyik rögtön evett is, valamelyik csak másnap.
Szerintem maradhat a kaja, ha híznának később, akkor válts. De ha kintiek, akkor szerintem mozogni fognak eleget, én előre nem aggódnék miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!