Eger fóbiám van hogyan győzzem le?
Nem étel neki a gipszkarton.
Azért akarja átrágni magát, mert éhes. Téged fog megenni.
Éjjel álmodban. Ki harap belőled egy darabot. Nem fog fájni. Csak egy kis bolhacsípés az egész.
Szegény egér. Csak nem sajnálsz tőle egy kis husit. Marad rajtad elég.
Az egér nagyon cuki amúgy. Én az emlősöktől nem is félek, inkább a rovaroktól, pókoktól.
Valószínűleg élelmet és meleg vackot keres, viszont ahol 1 van, ott hamarosan lesz több is, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni. Én az élvefogó csapda híve vagyok, bár az egérke házon kívül lesz, viszont a problémát nem oldja meg teljesen. A klasszik egérfogó brutális, de ha szerencséje van az állatnak, akkor gyorsan öl. A mérget se kedvelem, mert ott is kínlódik az állat egy sort mire elpusztul. Ami viszont a legkegyetlenebb, az a ragasztó. Van hogy 1-2 napig is sír, mire meghal, mert nem öli meg azonnal.
Talán megelőzésre egy macska lenne jó, esetleg vadászgörényt hozatni, mert az elkap mindent. Vannak akik azzal vállalnak rágcsálóirtást.
Igazából az egérben az a bosszantó, hogy mindent megrág és rettentően szapora, amúgy meg nagyon aranyosak a kis gombostű szemükkel meg a farkincájukkal..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!