Milyen állatok valóak nekem?
Figyelt kérdés
-Simogatható legyen
-Kötődjön hozzám
-Játékos legyen
-Kis helyen is elférjen (Csak estére és suli időre)
-Minél szobatisztább, annál jobb
-Este tudjak mellette aludni, legjobb lenne, ha ő is aludna esténként
-Ne kerüljön egy vagyonba a felszerelés, de azért tudom, hogy mindennek ára van.
Ha eszembe jut még valami írom hozzászólásnak.
Köszönöm ha elolvastad, és előre is köszönöm ha válaszolsz (a kérdésre!).
2020. dec. 15. 16:17
22/28 anonim válasza:
Ha most kutya helyett nyuszit választana az is él 10 évig tehát akkor 10 év múlva szerezzen be egy kutyát? Akkor már kezdésnek egy hörcsög aztán meglátja a kérdező , hogy mennyire tudna foglalkozni komolyabb igényű állattal .
23/28 anonim válasza:
Tengeri malac vagy patkány, utóbbi nagyon okos, idomítható. Azt is vedd figyelembe, hogy egy kutya pl elég nagy kötöttség az egész családnak.
24/28 anonim válasza:
Fogadj be egy gekkót.
Múltkor láttam, hogy a kígyó mellett van a terráriuma...
Izgultam, hogy fusztrálják egymást.
25/28 Berserker88 válasza:
#24 Nálam is látják néha egymást de túlságosan nem érdekli egyiket sem a másik. A Gekkó szokott ritkán vadászni a Boára mert azt hiszi, hogy óriás kukac. :D
26/28 anonim válasza:
Kösz ez meg nyugtató!
Amúgy mindig mindent túlgondolok...
Végülis így lesznek tenyésztve...?!
Csak itt olvastam, hogy a hüllőt azt nem igazán lehet befolyásolni.
27/28 Berserker88 válasza:
Ha befolyásolni nem is igazán lehet, de a nagyobb kígyók tudják, hogy nem feltétlenül préda nekik egy gekkó, főleg ha nem éhezteti őket az ember. Ettől függetlenül nem a legjobb ötlet, ha egyszerre veszi ki őket az ember vagy közel vannak egymáshoz, ha más miatt nem is különböző betegségek miatt. Gyíkokra inkább a többi gyík veszélyes, pl a gekkót simán levadászná egy Varánusz ellenben egy gekkó is megenne egy kisebb testű gekkót.
28/28 Berserker88 válasza:
Azért azt még hozzá tenném, hogy vannak különféle kígyók akik megeszik a gyíkot is, de mint mondtam nem ajánlott egyszerre fogdosni őket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!