Milyen olcsón fenntartható állatok vannak amelyeknek havi etetési költsége/igénye kevesebb mint 5 ezer forint?
Talán ami olcsóbb állat az az Achát csiga, Afrikai óriáscsiga. De az kb 5 évig él.
Ha ennyi pénzt tudsz csak rászánni, akkor szerintem ne akarj sokáig élő állatot. Egy hörcsög is csak 2-3 évig él.
A csincsilla nagyon kényes az ennivalóra meg alapjában véve.
A teknősnél a szárazföldiek nagyon nagyra nőnek hatalmas helyigény stb, a vizi teknősök meg rosszabb változtata a halaknak, kell nekik szárazföldi rész is ahol napozhatnak de viznek kell lenni nagyrésznek ahova bivaly szürés kell. Semmiképpen sem olcsó vagy könnyen tartható állatok.
A kutya és macska biztos nem tartható 5 ezerből. Kezdjük ott hogy én nem szoktam pocsékolni és sosem dobok ki maradékot, másrészről az emberi étel nem való macskának vagy kutyának,nekik mérgező sok ételünk. Aztán főleg a kutya mindenképpen igényel állatorvost, bármi jöhet és nagyon drága lehet. Nem vállalok be ilyesmit.
Az olyan állatok meg kizártak ami kevesebb 5-10 évet élnek, mert nagyon ragaszkodó tudok lenni és borzalmasan esne hogy elpusztult pár év alatt, annak nem látom értelmét tartani hogy pár évente cserélgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!