Mi a legigénytelebb háziállat aminek nincs szaga?
A szörös állatok kizárva mert lakásban hullana a szörük és tudom hogy van szaguk.
A halakban,kigyókban,pókokban és skorpiókban gondolkozom de nem tudom eldönteni hogy melyik a legigénytelenebb diszállat.
Plüssállat.
Jó lenne megérteni,hogy bármilyen állatról is legyen szó,mindegyik pisil/kakál/vedlik etc. Lehetnek betegek,igénylik a törődést,nem csak dísznek van és ha nincs kedved foglalkozni vele,elrakod a sarokba..
Az ízeltlábúak terráriuma is büdös ha nem takarítod,az elfogyasztott rovarmaradékok miatt. Az akvárium pláne..
Szóval nincs olyan,hogy igénytelenebb..mindegyiknek nagy igénye van,bizonyos dolgokban,fajtól függően. Nincs semmi baj azzal,ha nem akarsz velük pepecselni,nekem ezért nincs bent háziállat. Kinti kutya van, bár nyilván azzal is jár dolog (sz.rt összeszedni, ápolni, sz.e.állatorvos, séta etc). De legalább a házban nem kell utána takarítani.
"legigénytelenebb díszállat"
Egy rossz minőségű anyagból, csúnyán megvarrt, szivárvány színű plüss papagáj.
Nem arról van szó hogy nem akarok foglalkozni vele csak keveset, csak nagyon finyás vagyok ürülékre.
Szobanövényböl is anyósnyelvem van mert az igénytelen
"nagyon finyás vagyok ürülékre"
El kell keserítselek, minden állat kakál és pisil. A plüss mondjuk nem, lehet tényleg az lenne a legjobb számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!