Mi lett a mentőssel és a kutyussal?
Tavaly év vége felé (Karácsonykor, vagy Szilveszterkor?), volt itt egy kérdés, amikor valaki kétségbeesetten leírta, hogy a kutyusa fagyállót ivott.
Akkor egy magát mentősnek tituláló személy leírta, hogy mit kell tenni, hogy az eb túlélje, maradandó károsodás nélkül, azaz mi az elsősegély menete.
A válaszát töröltették, és a moderátorok törölték is, meg több kommentelő jól el is küldte az anyjába, mondván csak troll.
Majd órákkal később többen leírták, hogy rákerestek a dolgokra, és kiderült, hogy a mentős srác nem kamuzott, tényleg azt kellett volna tenni a kutyussal, és tényleg az a fagyállós elsősegély menete.
Tudja valaki, hogy mi lett velük?
Mit írt?
Hogy alkohollal kell itatni?
Mert az igaz. Nekem is azt kellett csinálnom, orvos utasításra.
Meg is gyógyult a kutyam.
Az itatás csak hagyján, de orvosnál alkoholt kötnek be nekik vénásan. Döntően vodkát, mert az tiszta, olcsó és jól adagolható (amikor először láttam a kezelő hűtőjében vodkát, furcsán néztem. Utána kérdeztem :D).
Természetesen nem belezúdítják az alkoholt az állatba, hanem infúzióban kapja nagyon lassan, megadott töménységben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!