Baj lenne ha bérbeadnám Fifikét?
Ha nyugdíjas vagy, akkor különösen veszélyeztetett korban is.
Megérné hogy Fifike hazaviszi a séta után egy fincsi kis vírust?....
Néni! A kutyusa nem bérautó, én megértem, hogy a hajnali vagy 8 óra utáni sétálni vágyó embereken akar segíteni, de a kutyusát is meg kéne kérdeznie, mert egy-egy ilyen séta után Fifikében kialakulhat szeparációs szorongás.
Gondolom Fifike sem már fiatal kutyus, vagy ha igen akkor meg pláne nem kéne összezavarni a kutyust, mert szegény nem fogja tudni, hogy melyik közülük a gazdája.
Szívesen! 5-ös vagyok! Arról nem is beszélve mi van ha valamelyik szomszédnak annyira megtetszik, hogy le akarná nyúlni a kutyust.
Én azt is megtanítanám a kutyának, hogy ismeretlen emberrel, se gazdi barátjával, vagy ismerőssel ne menjen el ha pórázt vesz a kezébe.
Csakis gazdi megfontolt, és biztonságos döntéséből adódó engedélyével, máshogy sehogy. Vannak már ilyen önkioldó hámok is ilyen helyzetre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!