Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » 2 Brit cica mellé, egy kígyó...

2 Brit cica mellé, egy kígyó mellé még 2 papagáj és 1 nyuszi?

Figyelt kérdés

Van 2db fél éves Brit kandúr cicánk akik nagyon barátságosak minden állattal.

És 2 hónapja lett egy királypitonunk.

Még szeretnénk mellé 1-2 kisállatot.

Papagáj előnyök:

- meglehet tanítani beszélni

- gyönyörű színűek

- nagyon aranyos ahogy repkednek

Papagáj hátrányok:

- este is csiripelnek, vagy hajnali 5kor már kelltenek minket

Nyuszi előnyök:

- lehet simogatni őket

- kisebb trükköket is megtanulnak

- nagyon cukik

Nyuszi hátrányok:

- vágatni kell a körmüket, fogukat

Napi kb. 1 órát tudnék aktívan foglalkozni velük.

3-4 órát kint lehetnek egy nap.

Ha ez számít a papagáj hullámos papagáj lenne, a nyuszi pedig mini kosorrú.

Egyébként egy 3 szobás kertes házban lakunk a férjemmel és a 9 hónapos kisfiúnkal.

2020. nov. 15. 19:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Minden állatnak van olyan tulajdonsága, hogy szaglás, és hallás, melyiknek jobb, melyiknek kevésbé. De érezni fogja a macska jelenlétét, és ösztönösen tudja, hogy ragadozó.
2020. nov. 15. 21:26
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

#2-es vagyok. Bár kihagytam, de a kígyó is ragadozó állat és ugyanúgy stresszeli a préda állatot, mint a macska.

De, mivel írod, hogy a papagáj felé hajaztok, íme egy kis ízelítő a papagáj tartáshoz:

- szó szerint mindent megrágnak (fal, tapéta, vezeték, szobanövények (kb az összes mérgező számukra), vezeték...)

- egy papagáj kb 20 percenként ürít, 2 madárral számítva 20 percenként 2 kaki. Mindegy, hogy akkor épp hol vannak (függöny, bútor, padló...)

- koszolnak, kiszórják a magokat

- vedlenek, nem csak a nagy evező tollakat cserélik, hanem sok sok pihe tollat is hullatnak

- A hullámosok stressz vagy rossz tartás esetén huligánokká válnak. Képesek megölni a fajtársukat is.

9 hónapos gyerek mellett nem hinném, hogy lesz időd ennyi állatra és nem is túl egészséges ez egy kisgyereknek. Mellesleg a gyerek is növöget, nehogy kárt tegyen az állatokban, vagy az állatok benne.

2020. nov. 15. 21:32
 13/30 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező! Miért nem költözöl be a nyíregyházi állatkertbe?
2020. nov. 16. 00:28
 14/30 anonim ***** válasza:
55%

Mégis hogy képzeled kérdező??!

Kisgyereked van! Foglalkozz vele! Azt a 3-4 óra szabadidőt töltsd a ferjeddel, ne az ő nyakába varrd a gyereket míg te a papagájokat lesed. Nem is értem, hogyan gondoltad!?

A férj is egy jó nagy papucs lehet...

2020. nov. 17. 18:43
 15/30 anonim ***** válasza:
#14, én azon a "hálószobában kígyó"-n gondolkodtam el..minek oda egy fallikus szimbólum..?
2020. nov. 17. 19:00
 16/30 A kérdező kommentje:

Attól méghogy gyerekem van meg férjem van szabadidőm.

Most itthon vagyok a gyerekkel így vele és a cicákkal foglalkozom egész nap. Ha takarítani kell (felseprés, gyerek szoba összepakolás stb.) akkor azt megcsinálom, ennyi.

Ezt munka mellett is megtudnám csinálni.

8ra megyek 2kor végzek.

A férjem reggel 6kor megy dolgozni 4re végez munka után pihen aztán neki áll főzni.

Ennyi.

Nem értem ezért miert lenne papucs, mindent meg lehet oldani.

2020. nov. 17. 19:45
 17/30 anonim ***** válasza:
49%

Te miért nem főzöl? Beb@cna, hazamegyek, és még fozzek is, az asszony meg egész nap otthon van. Macskazik, meg papagajokról álmodozik. Na pont ezért papucs a ferjed.

Mindent meg lehet oldani? Tényleg? Akkor tessék étellel hazavarni a csaladfenntartót. Elvileg van napi 4 óra (te írtad) szabadidőd. Ferjed a napi 24 órából, több mint 10 órát munkába járással és munkával tölt. Végül fozzon is, hogy enni tudjon. Na ne viccelj már! Létezik ilyen?? :D

Valamit nagyon tudhatsz, hogy még nem zavart el.

Papagájok, kígyó, meg mittudomén... erre van eszed.

Inkább főzz a családnak!

2020. nov. 17. 22:19
 18/30 A kérdező kommentje:

Nem főzök!!! Gyülölök főzni, annál jobban semmit nem utálok!!! A férjem szeret főzni így szivesen csinálja.

Ennyi!

Egyébként igen, most ő a családfenntartó de egyébként normál esetben ugyanannyit keresünk így minden egyenlő.

A nők a mai világba túl sok dolgot vállalnak, főznek, takarítanak, dolgoznak és gyereket nevelnek, én nem fogom mindezt egyedül ha ott a férjem aki szivesen megfőz.

2020. nov. 17. 22:23
 19/30 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél még 2 papagájt. Sz@arjanak össze mindent, a ferjed miután hazamegy, pihen egyet, főzzon, végül takarítsa össze az ürüléket is, mert elképzelhető, hogy takarítani is utalsz. :D
2020. nov. 17. 22:42
 20/30 anonim ***** válasza:
16%
Ja és fogyj le, ne zabálj annyi chipset! Azt hiszed nem tudok róla?
2020. nov. 17. 22:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!