Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Valaki tud saját tapasztalat...

Valaki tud saját tapasztalat alapján válaszolni hogy macska meddig bírja víz nélkül?

Figyelt kérdés
Szombat délelőtt szerencsétlenül kizártam magam a lakásomból, és csak hétfőn reggel kapom meg a kulcsot. A lakásban maradt a macskám és öt 11 hetes kölyke. Volt még az elosztóban minimum egy liter víz vagy valamivel több is talán, de borzasztóan aggódom értük. Lehet komoly bajuk? Valaki volt már hasonló helyzetben?

#macska #kölyök macska #vészhelyzet #Vìznélkül #Elvesztettkulcs
2020. okt. 25. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

6 macskád van

1 liter vized

a vízigényük: 55-70ml/kg/nap

a szoptatós macskának ennek a duplája

a felnőtt macskád 4 kg lehet, a kölykök 1 kg-osak - az összesen

140×4×3 ml=1680 ml

55×6×3 ml=990ml

szomjan nem fognak halni 3 nap alatt, de nagyon nem lesznek jól, első dolgod legyen állatorvoshoz vinni őket...bár a kicsik közül nem biztos, hogy mind túléli

nem mellesleg a tűzoltók kinyitották volna ingyen a lakásod

2020. okt. 25. 23:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Na akit érdekel annak ìrom, hogy a tàrolóban maradt is vìz, majdnem négy literes, naponta cserélem és ha sietek akkor is kb félig töltöm ezért vsz. több vìz is volt benne mint amennyit megtippeltem. Azt is hozzàteszem, ami a szoptatásra vonatkozó kommentet illeti, hogy a 11 hetes macskakölykök màr kiskamaszok, alig szopnak. Szóval csak éhesek voltak szegénykéim... A pozitìv, illetve semleges kommenteket köszönöm! Amúgy meg nagyon meglepődtem, hogy mennyi rosszindulatú, okos kanapéhuszár tölti itt az idejét.. Sok sikert drágáim...
2020. okt. 26. 11:09
 13/15 A kérdező kommentje:
És itt pattog mindenki, nincsen semmi bajuk :)
2020. okt. 26. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Képet!
2020. okt. 26. 11:27
 15/15 A kérdező kommentje:
2020. okt. 26. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!