Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kb.5-6 cm hosszú, fekete...

Kb.5-6 cm hosszú, fekete bogár mi lehet, ha nem csótány?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban találtam a fürdőszobában, de a férjem nem tudta megfogni, eltűnt valahova. Most lezártuk a f.szobát, mert neki dolgoznia kell menni. Szerinte nem csótány, mert olyat már látott sokat :( De akkor mi? 4 éve lakunk itt, soha semmi ilyet nem láttunk, 4.-legfelső emelet, tégla ház, sehol nincs mocsok, a lakók is rendesek(20 lakásos). Fóbiásan rettegek az ilyenektől, már szakemberhez is fordultam emiatt régebben, de nem használt, kicsit sem. Szerintetek hova bújhatott egy olyan rohadt nagy bogár? 1 óráig kereste bent. Azt sem tudom, hogy fürdetem meg este a kisfiamat, most is remegek. Kérlek, adjatok valami tippet, hova bújhatott, hogy foghatjuk meg, mi lehetett az???? Ja, szúnyoghálónk is van mindenhol....
2010. aug. 6. 05:24
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Jééééézus.... Sajnálom :(

Most, hogy visszaoévastam a 8 évvel korábbiakat, jót röhögtem. Később a sima, vöröses csótány is megjelent a lakásban. Bár hívtunk rovarirtót, végül eladtuk a lakást 2011-ben. Azóta nem aludtam társasházban :D

2018. júl. 28. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!