Kb.5-6 cm hosszú, fekete bogár mi lehet, ha nem csótány?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban találtam a fürdőszobában, de a férjem nem tudta megfogni, eltűnt valahova. Most lezártuk a f.szobát, mert neki dolgoznia kell menni. Szerinte nem csótány, mert olyat már látott sokat :( De akkor mi? 4 éve lakunk itt, soha semmi ilyet nem láttunk, 4.-legfelső emelet, tégla ház, sehol nincs mocsok, a lakók is rendesek(20 lakásos). Fóbiásan rettegek az ilyenektől, már szakemberhez is fordultam emiatt régebben, de nem használt, kicsit sem. Szerintetek hova bújhatott egy olyan rohadt nagy bogár? 1 óráig kereste bent. Azt sem tudom, hogy fürdetem meg este a kisfiamat, most is remegek. Kérlek, adjatok valami tippet, hova bújhatott, hogy foghatjuk meg, mi lehetett az???? Ja, szúnyoghálónk is van mindenhol....
Ma o9:27 :))) Én sem vagyok vékonyka. Egyszer, amikor még nem volt szúnyoghálónk, berepült egy poloska, és a gyereket kikaptam a kiságyból és bevetődtem vele a fürdőszobába. Éppen itt volt apósom, csak úgy kerekedett a szeme, hogy noooormális vagyok-e.... Szerencsére az én párom is kész megmenteni, kár hogy hajnalban nem sikerült neki... Ja, és mennyit kell fizetni egy ilyen irtásért? Sok alkalom? :S
2010. aug. 6. 21:07
12/21 A kérdező kommentje:
És megint ott volt. Most egy felmosó vödörbe pisiltem, ráadásul "nehéz napjaim" vannak. Most már tudom, mire jó a franciaerkély....Bocs a helyzetjelentésért, ha egyáltalán olvassa még valaki. De most nem tudom, mit csináljak :SSS
2010. aug. 6. 23:35
13/21 anonim válasza:
Figyelj tudom mit érzel. Mi most irtottuk ki a csótányokat... pedig mi is tiszták vagyunk nagyon de ennek ellenére melletünk volt építkezés és onnan felszöktek hozzánk. Ha 1 fekete kövér szerű , hosszú csápú bogárt láttál akkor az svábbogár de az is csótány! Na adok 1 kis segítséget . Elsö ne hívj szakembert mert fölösleges pénzkidobás másrészt nem mindig hatékony! Vegyél helyette BioStop csótány csapdát mind össze 500-600 ft de nagyon nagyon hatékony! 1 hét alatt 1 csótányt se láttunk a lakásba ... szóval csak ajánlani tudom! De majd írd meg hogy van e még a lakásban
Üdv: Tomi
2010. aug. 7. 19:24
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Holnap - holnapután megveszem! A férjem holnap szétszedi a fürdőszobaszekrényt (csap alatti), hátha oda bújik. De most meg nincs is itthon - elment nyelvvizsga utáni "bulira"... Azért biztos, ami biztos, én bekulcsoltam a f.szoba ajtót- és eldugtam :), nehogy illumináltan benyisson :S
2010. aug. 7. 22:30
15/21 anonim válasza:
Ezek a csótánycsapdák semit nem érnek,mi kipróbáltuk mindet.1-2 beletévedt,de a többi ott volt.
Egy alkalom volt az irtás,62 négyzetméteres lakásra 10 ezer ft volt tavaly.
2010. aug. 7. 23:28
16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Van itt még valaki?
Tegnap este a férjem kinyírta!!!!!
Akkor is svábbogár volt, ha nem reccsent, amikor szétnyomta? És nem mászott a falon sem. És azóta nem láttunk ilyet, igaz, csak 1 napja.
Van esély rá, hogy nem látok ilyet többet itt?
2010. aug. 10. 00:07
17/21 anonim válasza:
Szia,esély az mindig van,sajna nagyon meg kell nézni a házat,a leghihetetlenebb helyeken vannak rések,amelyeken keresztül közlekedhetnek.Írtam korábban az írtást,nekünk 10 ezerért csinálták meg(8 lakásos ház,8 garázzsal és 4 tárolóval).Annyi volt,hogy 1 napig még nem lehetett be menni.De azóta nem is láttunk egyet sem.
2010. aug. 10. 00:39
18/21 anonim válasza:
Még így pluszba hozzá tenném,hogy azért a reccsenés nem igazán függ a fajtától,öltem párat én is,volt amelyik pukkant,reccsent vagy csak csendben eleresztette a belsőségeit.Plusz a purhabos részeket azért én valami komolyabb dologgal fedném le(szerintem idővel ki kezdik azért),pl csempézés,akármilyen kis felületre kell.
2010. aug. 10. 00:41
19/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Van még itt valaki?
Képzeljétek, azóta egy sem jelent meg. Valószínűleg kintről hozhattuk be, de hogy hogy nem vettünk észre egy ekkora dögöt? Meg hogy egyáltalán mi volt az?!?
Mindenesetre nagyon megkönyebbültem :))
2010. szept. 1. 22:25
20/21 HunKillerPro válasza:
Bár a poszt nem mostani nálunk is megjelentek. Halottbűzű bogár vagy hosszúlábú svábbogár a neve. Csak este jönnek elő. Fekete bogarak kitin páncéllal és rettentő szaga van ha megölöd és rettentő szívós, félbevágása után is 10 percig ,,mozgott''
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!