Mikor fog ledőlni az a vidéki beidegződés mi szerint utálják a macskákat és kutyákat és egyéb állatokat. Mindezt azért mert nem haszonállatok és nincs úgymond vidékiek számára elfogadható "haszna"? Engem baromira felidegesítenek az ilyen emberek.
Amint nem kárt okoz, hanem hasznot hoz az adott állat.
Egy kóbormacska nem az aranyos, simogatnivaló kiskedvencet prezentálja egy vidéki asszony fejében, hanem a kertet összeszaró dögöt.
Vidékiek? Az én nagyszüleim falun éltek. Nekik és szinte minden másik szomszédnak is volt kutyája és macskája is. A kutyát kb. úgy szeretgették, úgy tartották, mintha egy kisgyerek lenne :)
De se vagy túl értelmes, ha szerinted minden vidéki ugyanolyan, és persze minden városi nagyon kedves, állatszerető, állatbarát. Csak akkor nem tudom, miért van tele mindig a város állatoknak szánt szöges meg mérges falatkákkal.
Én vidéken élek, én egyiket sem utálom, szimplán az zavar ha a saját utcaajtómon nem bírok kimenni mert a szomszédból éppen kiszökött a kutya és megakar ölni másod harmad magával, meg ha a éppen beszökő macska lefújtja a kiscsirkéket.
Megjegyezném kutya nekem is van mivel sok a c a környéken, de ez csak az idegeneket fújtja le ha bejönne, ha meg kiszökik véletlen az utcára se támad inkább a saját dolgával foglalkozik, és mászkál, hálaistennek sikerült jól nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!