Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hányszor csíp egy szúnyog?

Hányszor csíp egy szúnyog?

Figyelt kérdés
gondolom nem egyszer és utána kampó.
2010. aug. 4. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszer. Aztán elég is neki annyi hogy később a petéit le tudja rakni és valahogy ezzel táplálja őket egy ideig vagy mi.
2010. aug. 4. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:
ahha... csak azért érdekelt, mert az egyik ismerősöm a fejét meri rá tenni, hogy a szúnyog egyszer csíp és utána megdöglik...én ezt nem így gondoltam és ezért tettem fel a kérdést!! köszönöm
2010. aug. 4. 23:36
 3/7 anonim válasza:

az sztem a méhe..

az egyszer csíp és utána elpusztul..

2010. aug. 5. 01:00
 4/7 A kérdező kommentje:
én tisztába vagyok vele:D. köszönöm:D
2010. aug. 5. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
A méhe nem akkor pusztul csak el ha csípéskor benn marad a fullánkja az ember bőrébe???
2010. aug. 5. 20:26
 6/7 anonim válasza:

20:26

nem tudom, de nekem kiskoromba mindig azt mondták amikor megcsípett egy méhe, hogy legalább mást már nem fog..

2010. aug. 6. 00:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi az a méhe? Nem inkább méh?:DAmúgy ja, az egyszer tud csípni, kivéve a terménkeny nőstényt) királynőt. A szúnyogok annyiszor csípnek ahányszor akarnak, nem azért csinálják, hogy szivassanak, nekik vér kell.
2010. aug. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!