Pók van az ágyam alatt, hogy tüntessem el onnan?
Sok sok legyecskét és szúnyogot kívánok neked, kedves kérdező! A viccet félretéve, gondolj arra, hogy a pókocskék szabályozzák a legyek és szúnyogok szaporulatát, sőt, ami a döntő érvem: PONTg a lakásba tévedt legyekre és szúnyogokra vadásznak... na kik? hát a lakásodban levő pókocskák.
Szóval nem téged akarnak megenni, se megcsípni. Magyarországon nincs veszélyes pók.
Azonban ha délebbre élsz, akkor együtt érzek veled. Vagy például -vannak ilyenek, Magyarországon is- én se aludnék egy szobában egy madárpókkal, például. Egyeseknek fura terráriumi hobbijuk van...
itt az ötös
ne bántástok, a póknak semmi keresnivalója a házban, takarodjanak onnan, én is mindig lecsapom, vagy lefújom őket, arra figyelek, hogy a lehető legkevesebbet szenvedjenek
10.
Ember, az megvan, hogy a póknak, és úgy en block az egész élővilágnak halvány fogalma sincs róla, mi az a "ház"? :D Vagy azt hiszed, az egész természet hozzánk alkalmazkodik majd?
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok nagy állat- és természetvédő.
Ki is lehet vinni...
Nekem pókfóbiám van, mégsem ölnék soha. Ráteszek egy vázát vagy poharat (mérettől függ) alácsúsztatok egy papírt és kiteszem biztonságosan.
Mondjuk én nem is azok közé a nagyképű, öntelt, elszállt humanoidok közé tartozom akik azt hiszik hogy az ember felsőbbrendű a többi fajnál és hogy joga van ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!