Milyen állatot tartsak kutya és macska mellet?
Szóval szeretnék egy kisállatot. Papagájom (a macska egyáltalán nem bántotta, nagyon barátságos volt vele), hörcsögöm és egereim (a macska őket sem bántotta) is voltak régen és most van 1 kisseb termetű kutya és egy macska. Szeretnék még melléjük venni mégegy állatot de nem tudom milyet.
Pókokat nem szeretnék tartani mert félek tőllük :D
Rókán gondolkoztam de azt olvastam hogy nagyon rendetlen,mindenhol területet jelölnek meg odut próbálnak vájni +sosem fog 100%-san megszelídülni mert ugye vadon élő állatok. Egyépként szívesen tartanék de engedély is kell hozzá +nagyon aranyosak
A gyíkokat régen is nagyon szerettem, mikor kicsi voltam (7-8 éves) kertes házban éltünk és volt egy nagyobb kert ahol volt a veteményes és annál lejjeb volt egy folyó féleség, na ott nagyon sok gyíkot fogtam a tesómmal, néha a barátaimmal de mindig visszaengedtük őket. Szakállas agámán gondolkozdtam vagy vadászgörényen
Ha tudtok még állatokat akkor please leírnátok hogy milyen a természetük meg az ilyen dolgokat
24/L
Bocsi a bibliáért
A nyuszi jó döntés lehet.
Kb.1 szinten van a kutyával és a cicával.
A szakállas agáma is jó választás, azzal nem kell annyit foglalkozni mint mondjuk 1 ciccel, szóval ha nincs annyi energiád és időd 2 állat mellett, a szakállas agáma jó döntés.
Hörcsög?
Nekem régen sok volt. Mármint nem egyszerre, csak mivel nem sokáig élnek (2-3-4 év), így mindig volt másik. Elég sokmindenre meg lehet őket tanítani, meg lehet velük játszani is. Kivéve, ha harapós egyedet fogsz ki. :D
#18 Macska mellé hörcsög? Tudod hogy a hörcsög az egész életét rettegésben töltené a cica miatt, még ha az nem is fér hozzá?
A macsek meg majd folyton azt lesi, hogy mikor foghatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!