Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet facebookon állatot...

Hogy lehet facebookon állatot árulni?

Figyelt kérdés
Van egy macskám, akiől költözés miatt sajnos meg kell válnom. Már feltöltöttem őt több oldalra is, de nem nagyon tekintették meg. Tudom, hog facebookon sokkal több ember látná, de a facebook nem engedi feltölteni, mert ez sérti a szabályzatot. Nem tudom miért csinálja ezt velem, amikor nagyon sok ilyen állatos hirdetést láttam már kutyákról, macskákról stb.

2019. júl. 29. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak gazdi keresős csoportok illetve ingyen elvihető állatok csoportja is.

Vagy kérj meg egy menhelyt, állatvédő szervezetet, hogy segítsenek a hirdetesében.

Van gazdi keresős weboldal is.

2019. júl. 29. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán ne áruld, hanem "Szerető gazdát keres" posztot tegyél ki.
2019. júl. 29. 19:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Kitettem úgy is, próbálkoztam kép nélkül is. Többféleképpen is megpróbáltam, de a facebook mindig törli a posztom.
2019. júl. 29. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A Facebook ellenzi az élő állat kereskedelmet. Ki lehet játszani, ha nem használod a szavakat, amik fennakadnak a szűrőn. Pl az "eladó" szó helyett, gazdira vár, költözne stb.
2019. júl. 29. 19:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet akkor csak velem csinálja ezt. Sajnos úgy sem engedi, ha kerülöm ezeket a szavakat.:/
2019. júl. 29. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Macskát árulni az eleve necces, mert senki nem ad pénzt azért, amit akár az utcán is össze tud szedni ingyen.

Ha pedig fajtatiszta, akkor első körben a tenyésztőt kell értesíteni.

2019. júl. 29. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lépj be egy macskás csoportba, ott tedd ki látványos képpel, írd hozzá, hogy családi okok miatt költözne/új gazdát keres+a macskád tulajdonságai vagy valami tudnivaló róla. A posztod nem fogják törölni és lehet, hogy hamar sikerrel jársz.
2019. aug. 5. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!