Valaki megmondja, hogy ők milyen fajta nyuszik? Kép lent.
2020. júl. 17. 00:20
31/35 anonim válasza:
*város legjobbja azt nem hiszem javítva
32/35 A kérdező kommentje:
A nyuszik nem az enyémek. Nem tudok mit tenni a ketrecükkel. Egy kiállításon voltak ebben, tehát nem én takarítom a helyüket és nem én vagyok felelős értük. Csak megkérdeztem, hogy milyen fajtájúak lehetnek. Ezért arra kérek mindenkit, hogy ha azt szeretné mondani, hogy takarítsam ki a helyüket és tegyem át őket egy nagyobb részre akkor azt nem tudom megtenni, hisz nem én vagyok gazdájuk. A kiállítás, ahol voltak elméletben hüllőkről és lepkékről szólt. Nem is tudom mit kerestek ott emlősök. De köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 17. 18:25
33/35 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat is, hisz nem sokára szeretnék venni egy nyulat. De kérlek azt értse meg mindenki, hogy ezek a kisállatok nem az enyémek.
2020. júl. 17. 18:31
34/35 anonim válasza:
Elképzelhető ha anakonda is volt a kiállításon azok a nyuszik sajna az anakonda kajái voltak.
Ezt próbáltam én is jelezni hogy valószínű hogy a ketrec higiéniájához nincs köze a kérdezőnek csak én azt hittem éppen akkor készítetted a mentés után a képet.
35/35 A kérdező kommentje:
Anakonda szerencsére nem volt, és köszi, hogy próbáltad jelezni.
2020. júl. 18. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!