Cr7real kérdése:
Melyik a legjobb állatszőr eltávolító ruhákról, bútorokról?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy ilyen állatszőr eltávolító dolgot de az baj nem tudom melyiket vegyem annyi dolog van a neten és tartok tőle hogy azok hasztalanok....amúgy macskám van.2020. júl. 11. 02:06
1/5 anonim válasza:
Kefét a macskának vegyél és rendszeresen fésüld is át vele a szőrét, akkor nem csomókban hullik!
2/5 anonim válasza:
én ezt használom ruhához nagyon szépen leszedi a szőr nagyját, viszont fekete pólón pár szösz ott marad ami a szövet közé bevan ragadva szőr sajnos nem szedi le de tényleg nagyon kevés az a mennyiség ami rajta marad utána olyannyira jó ez a kütyü hogy én a fekete pólómat nagy szőrű perzsa macska mellett 2-3 perc alatt szőrtelenítem
4/5 anonim válasza:
Nálunk a sima ragacshenger vált be. Ez a papíros verzió.
Müllerbem DM-ben, Rossmanban is kapni.
5/5 anonim válasza:
A szárítógép tényleg nagyon hasznos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!