Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Valaki tud tanácsot adni?...

Valaki tud tanácsot adni? Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy kutyám, egy macskám és egy teknősöm.

Pár infó az állataimról:

A kutyám:

Ő az én lelki társam. Nagyon szeretjük egymást, de ő mindentől fél és sok időt tölt bent. 6 éves, alapból kinti kutya. Tegnap is vihar volt és bejött, ma is dörgött az ég és máris sírt, hogy engedjük be. Ilyenkor mindig mindenki sajnálja. Persze, ne értsetek félre. Nem ő a főnök, ha nem látjuk értelmét nem engedjük be. Ja és ivartalanított kan kutya.

A cicám:

Mostanában egész nap bent van a meleg miatt. 1 éves, ivartalanított kandúr, mentett cica. Nem nagyon igényel törődést, de mégis van amikor foglalkozni kell vele, mert akarja. A kutyusnak van kint egy árnyékos helye, víz van neki biztosítva, de félek, hogy a cica hőgutát kap. :( Sok ismerősöm állata ebbe halt bele. :/

A teknős:

Ő a szobámban van. Szeret hangoskodni. :) Nagyon falánk, folyton enni akar, de akár egy hétig is bírja kaja nélkül. Utazás előtt persze mindig jól megetetem. :D Vele tudom, hogy nem lesz baj, mert a szobámban le lesz húzva a redőny, feltöltöm vízzel, megetetem. 8 éves, lányok teknős.

De mégis annyira hiányozni fognak. És most lehet nevetni, de nekem hiányozni fognak. Bár csak egy hétvégére megyünk. Nem lesz elvileg vihar, így nem kell aggódnom, étel, ital biztosítva lesz. De valamiért nem tudom őket itthon hagyni. Jelenleg az nem megoldás, hogy magunkkal vigyük. Tudom, hogy kicsi az esély, hogy bajuk lesz, de ha mégis 3 órányi autóútra leszek tőlük.

Szóval valaki tudna mondani pár gondolatot, hogy ne hiányozzanak annyira majd?

Köszönöm a válaszokat!

16/l

2020. júl. 3. 15:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és félreértés ne essék. Szeretem azt a helyet ahová menni fogunk jövő héten. Baráti társaság lesz, minden évben megyünk. Csak valahogy most olyan nehéz ez az egész. Mostanában sok volt rajtam a stressz, lehet ez visel meg annyira.
2020. júl. 3. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Ismerős, rokon, barát, aki megnézi őket, hogy rendben van-e minden?
2020. júl. 3. 15:25
 3/4 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%
Ha minden évben van ilyen akkor mi a baj ? Most mi lesz más, mi változott ami eddig nem olyan volt ? Jó, a cica talán tavaly még nem volt veletek amikor utaztatok. Nem tudom hány éve csináljátok ezt de a teknős legalább 8, a kutya már 6 ilyen alkalmat is túlélt. Egy hétvége nem a világ. Van akit megkérni ,hogy figyeljen rájuk (rokon, barát, szomszéd stb) ? Ha van akkor időnként rácsörögtök ,hogy mi a helyzet s ennyi.
2020. júl. 3. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyaralásnál a kutyát visszük. A szomszéd meg naponta 1× vagy 2× ad a cicának kaját+ránéz hogy megvan-e még. Ha a kutyát nem vinnénk magunkal akkor ugyan így lenne minden csak a kutyát is ő etetné.
2020. júl. 3. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!