Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok a szeretett...

Mit csináltok a szeretett háziállatotok ingóságaival, hagyatékával haláluk után?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. kutyánál, cicánál etető-, itatótálkára, fekhelyre, játékokra, nyakörvre, pórázra, esetleg ruhára, megmaradt eledelekre... vagy madarak esetén kalitkára, játékokra, megmaradt magra, kisemlősnél is ketrec, stb...

2020. júl. 1. 00:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Menhelyek biztosan örülnek neki.

Én nem tudtam odaadni senkinek, mindkét kutyámat, cicámat a nyakörvével hamvasztattuk el. Itt zörög a fém nyakörv az urnában.

2020. nov. 15. 11:20
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

A nagymamámnál olyan "jók" a körülmények, hogy a fekhelyei (több is volt/van, összeeszkabált gyümölcsös rekeszek) ott fertőz(őd)nek a helyükön az ajtóban, a kandalló mögött, meg a kerti asztal alatt is. Az retkes itatója be van rúgva a 30 éves gáztűzhely mögé. És a közel 10 éves kaják maradékai is réteget képeznek az etető tálán, ami rá van téve random egy karóra a hátsó kertben...

Sajnos ilyen a körülmény, de csak a nagymamámnál és a kertszomszédjában! Egyébként szép és tiszta környék (a többi normális szomszéd szomszéd).

Tehát semmit nem tudtunk eladni sajnos... Ez van sajnos...

2020. nov. 18. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Apropó, a nyakörvet valami gyorskötözőnek használta apám
2020. nov. 18. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

12-13

remelem nincs már háziállat náluk és nem is lesz soha

2020. nov. 18. 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:
34%

HÉ!

Engem ne pontozgassatok le, nem én tehetek róla! Hanem apám és a nagymamám! Anyám és én mindent teljesen rendben tartunk, csakhogy a kutya nem nálunk otthon lakott, hanem amott... És elég szomorú, hogy szegény kutyának ott kellett élnie, pedig ha lett volna valami játéka és egyéb tartozék, megörökölte volna a következő (ha lenne követlező, de ahhoz már túl öreg a nagymamám és anyám nem akar kutyát), vagy mi is eladtuk volna, vagy menhelynek adtuk volna! De szomorú, hogy semmit nem láthatott szegény, csak szenvedett ott a szemétben, együttérzéseteket jelezzétek zöld pipával...!

2020. nov. 18. 17:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Az én szememben az akinek tudomása van egy állat kínzásáról vagy súlyos elhanyagolásáról, és nem tesz ellene semmit, hanem homokba dugja a fejét, pont annyit ér, mint az állat tartója.
2020. nov. 18. 18:14
 17/17 anonim ***** válasza:
65%

15

Takarodj te primitív proli

A rokonaidnak meg mondd meg, hogy következő életükben kutyák lesznek ilyen szar gazdával, mint amilyenek ők voltak!! 50 % az esély!

2020. nov. 18. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!