Szoktatok adni jattot az állatorvosnak?
Az nagyon rendes Tőle, ha korrekt árakkal dolgozik, ma ritkaság.
De ennek ellenére én akkor sem adnék... Sosem tudom, hogy illik e, stb.
Még lényegében, ha neki nem felel meg az az ár, akkor emelheti is a későbbiekben... Nem hiszem, hogy nagyon fenyegeti az anyagi csőd.
Én inkább valamilyen ajándékkal kedveskednék.
Mondjuk egy drágább borral, vagy bonbonnal.
De azt is csak akkor, ha visszajárós lennék.
De annyira nem tudom, jelenleg nincs állatom.
Én pont azt kedvelem az ilyen "privát" szolgáltatásokban, mint pl. állatorvos, fogászat, személyi edző, hogy van egy ár, amit elkérnek, te odaadod, és kész. Nem kell azon agyalni, hogy hú, kellene-e hálapénzt vagy borravalót adnom. Mert az szerintem valamilyen szinten mindig megalázó annak is, aki adja, és annak is, aki kapja.
Szóval nem, nem szoktam. Nagyon rendes az orvosod, hogy korrekt áron dolgozik, de ha nem érné meg neki, nem csinálná, mert ebből él.
Csatlakozom ahhoz, hogy ha a háládat ki akarod mutatni, inkább valami ajándékot adj neki, az egy kedves gesztus lehet.
"Már nagyon sokszor voltunk nála és 1-2 kivétellel mindig adtam neki. Nem venné ki magát hülyén ha hirtelen nem adnék többször?"
De. Ezért nem kell rászoktatni. Fodrászok pl. szeretik 1800-ra beárazni a hajvágást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!